čtvrtek 24. října 2013

Oblíbená vlasová péče - říjen 2013

Ahoj,

dnes jsem si pro Vás připravila článek o mých momentálně TOP výrobcích na vlasy.

Jdeme na to :)

ŠAMPON A KONDICIONÉR


Už skoro 2 měsíce jsem obarvená na zrz (pro ty, co by chtěli nahlédnout na mojí změnu, můžete ZDE) a proto hledám vhodné výrobky, které by mi tolik nevymývaly barvu. Nemám toho vyzkoušeno tolik, ale velké překvapení pro mě byla BALEA.
Používám ji momentálně pravidelně a pro barvené vlasy je skvělá, momentálně nejlepší co jsem za poslední dobu vyzkoušela. Mám i kondicionér a ten si také nemohu vynachválit.
Šampon i kondicionér moc hezky voní. Při mytí stačí menší množství a přitom hezky pění. Tudíž balení vydrží celkem dlouho. Vlasy po umytí jsou lesklé, jemné, dobře se rozčesávají a hezky jemně voní. Vážně jsem s tímto duem nadmíru spokojená. Doporučuji vyzkoušet.
Šampon i kondicionér stojí kolem 40 Kč.

Na prostřídání s šamponem Balea a pro vyniknutí světlých pramínků občas použiju vybělující Silver šampon Swiss O'Par, o tomto se nemusím tolik rozepisovat, padlo tady na něj už tolik chvály, že není nutno :))
Mám ho z těchto silver šamponů nejradši. Akorát pozor na suché vlasy, při pravidelném používání vlasy trošku vysušuje, takže se spíš hodí na prostřídání s nějakým jiným šamponem.



PÉČE PŘI ŽEHLENÍ A FÉNOVÁNÍ

Jako nejlepší péče o vlasy při fénování a žehlení u mě momentálně zakotvil olejíček do vlasů Garnier a sprej Gliss Kur. Sprej na barvené vlasy GLISS KUR ULTIMATE COLOR je na trhu už hóóódně dlouho, pamatuji si ještě na základce když jsem tento sprej používala a holky mi ho záviděly :))) A občas si prostě takhle zavzpomínám a tenhle sprej si koupím. Možná si ho nekupuju že by nějak fungoval, ale možná jen tak z nostalgie :) Tenhle sprej Vám nedá žádnou extra výživu, já ho mám ale ráda. Dobře se Vám rozčesávají vlasy a dodává krásný lesk. Na rozčesávání vždycky něco potřebuju, vlasy se mi cuchají a občas se mi udělá nějaý uzlík. Zatím jsem lepší sprej nenašla.
Olej Garnier Miraculous Oil vtírám téměř do suchých vlasů při fénovaní a následném žehlení, už ho používám nějakou dobu, stačí ho maličko a vydrží dlouho. Jsem s ním spokojená. Konečky vypadají hned lépe a vlasy nejsou vysušené.





PŘÍRODNÍ VÝROBKY 
(MASKY, OLEJE, DOMÁCÍ VÝROBA)


Mezi další vlasové oblíbence patří čistý arganový olej, kokosový olej, olivový olej a avokádo.
Z avokáda si můžete udělat skvělou revitalizační masku na vlasy. 
Návod jak vyrobit jsem tu dávala nedávno:



Arganový olej mám od značky Nobilis Tilia a primárně je určený na pleť. Já jsem ho ale začla používat na vlasy a to je přímo dokonalost sama. Myslím, že si tento olejíček zaslouží vlastní článek :)

Arganový olej je rostlinný olej získaný z plodu argánie trnité.
V současnosti patří arganový olej mezi nejdražší a nejcennější oleje v kosmetickém průmyslu!


Největšími bojovníky za mými krásnějšími vlasy je kokosový olej od značky Purity Vision a olivový olej. Oleje si vtírám do vlasů, někdy i zabalím do igelitů, aby se udržovalo v teple a nechám působit. Nechávám působit jak nejdéle to jde. Já u toho třeba uklízím, vařím nebo píšu článek na blog.
Je to pro mě asi ten největší relax, když si dám masku na obličej, na vlasy, pustím si mé oblíbenou hudbu, popíjím zelený čaj a čtu si oblíbené blogy. Miluju tyhle dny :)
Tyto přírodní oleje Vám nemohou nijak ublížit, nebudete mít z toho žádné vyrážky a uděláte pro vlasy to nejlepší než si napatlat nějakou silikonem nabušenou masku z drogérky. Kupte si raději olivový olej a dělejte si zábaly. Vlasy budou jako vyměněné a kdyby mohly, určitě Vám poděkujou :))

A to by bylo z momentální vlasové péče asi vše. U mě se to často mění. Ráda zkouším nové výrobky, ale co tak zjišťuji, tak bych se měla více zaměřit na přírodní výrobky, protože mým vlasům vážně prospívají...
O vlasy se starám jak jen to jde a jak nejlíp mohu. Já jim dávám zabrat každý den. Každodenní mytí vlasů, fénování, žehlení, natáčení, tupírování, zkoušení nových účesů, není pro vlasy úplně to nejlepší.

Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jaké vychytávky máte, jestli také používate tyto různé olejíčky, zda si děláte také různé domácí masky, co patří mezi Vaše nej výrobky a podobně :)

Mějte se krásně a přeji Vám hezký zbytek týdne.

Pro ty co se ještě nezapojily, je tu GIVEAWAY o poukázku na dobroty od MIXIT.


ZuziZuzana


1 komentář:

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...