středa 14. srpna 2013

MACADAMIA deep repair masque

Tuhle masku jsem chtěla dlouho vyzkoušet. Slyšela jsem na ní rozporuplné recenze, někde chválili do nebes, pro druhé to bylo to nejhroší co kdy zkusili. Takže když se objevila v posledním Ladyboxu Just Married byla jsem nadšená a těšila se až poprvé vyzkouším.

Pytlíček o obsahu 15ml mi bohatě stačil na mé dlouhé vlasy. Maska je hodně hutná, snažila jsem se nafotit a snad je dobře vidět, že vážně nikde neteče.
Nanáším masku do suchých vlasů a až potom si vlasy myju. Tím jak je hutná tak rozetření po suchých vlasech šlo hůř, ale nakonec se zadařilo a já jí měla po celé délce.

Všechny masky nebo výživy nanáším jen do konečků, tak do 20 cm délky. Nikdy nedávám výš, protože to není dobré pro pokožku hlavy a budou se Vám více mastit !

Co mě trošku zklamalo byla vůně! Nevím proč jsem si myslela, že to bude nějaká oříšková, vanilková, sladká vůně. Naopak je to vůně ovocná, hodně ovocná :) ovocné vůně já ráda, ale tady jsem prostě čekala něco sladkého :)

Maska je určená pro suché a poškozené vlasy.
Určitě bych ji nedoporučila pro vlasy jemné, bez objemu nebo řídké, tahle maska pro Vás nebude, tím jak je hutná, tak by na vlasech nadělala více škody než užitku.
Já mám vlasy dlouhé, konce suché, melírované. Takže pro mě ideál.
Nechala jsem působit asi 20 minut a pak jsem normálně vlasy umyla. Nedávala jsem naschvál kondicionér, abych viděla rozdíl a nezabila to kondicionérem.
V mokrých nebyla ve vlasech vůbec cítit, žádné hladké vlasy, jako mám po těch drogérkových. Naopak jsem se bála, aby se mi dobře rozčesávaly nebo aby mi je ještě víc nevysušila. Po úpravě vlasů bylo ale všechno jinak, maska je vážně (i po jednom použití) zacelila, vlasy byly na dotek jemnější, vypadaly zdravější, strašně hezky se upravovaly a celý den mi vydržely vlasy hezké. Byla jsem až překvapená. Takže tahle maska mě pěkně nalákala na velké balení a určitě si masku objednám, už jsem okoukla i šampon a kondicionér, tak uvidím :)

Máte také vyzkoušeno, jak Vám sedla?
A co vůně, také Vás zklamala, jako mě? :)
Za supr ceny jsem našla na parfums.cz, nebo víte někdo o jiném eshopu, kde by prodávali za výhodné ceny a nebo třeba zase jenom nějaký vzorek v pytlíčku na zkoušku?



ZuziZuzana

7 komentářů:

  1. Za super ceny na parfums opravdu není, loni jsem ji tam kupovala o dvě stovky levněji, nechápu proč ji tak nesmyslně zdražili. Je skvělá, sedí mi, ale za tu cenu to ať si trhnou. Taky bych uvítala tipy na jiné eshopy, ale jinde jsem nenašla:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, pamatuji si, že stála 330 Kč.

      Vymazat
    2. 330Kč? Tak to je sakra rozdíl teda :/ Tak to budu muset okouknout asi jinde.
      A kupujete teda kde, prosím? Děkuji :)

      Vymazat
    3. No já zatím nikde :-D Chtěla jsem si ji koupit z parfums, když stála o ty 2 stovky míň, ale téměř neustále byla vyprodaná... A když byla dostupná, tak zas nebyly k dispozici další věci, které jsem jsem si chtěla objednat. Nechtělo se mi totiž brát jen jednu masku a platit 90 Kč poštovný - nesnáším platit poštovný! :-D Co jsem tak koukala, tak ona nikde o moc levnější není :-( Na Jahodě stojí ještě víc. Psala jsem dokonce parfums maila... jak to tedy s tou cenou je. Odepsali, že se řídí nákupní cenou, která zřejmě z nějakého důvodu o hodně stoupla. Ale že nevylučují, že na masku budou v budoucnu nějaké akce, nebo se cena trvale sníží.

      Vymazat
  2. Je úžasná, mám hodně suché vlasy a tahle mi opravdu sedla. Vůně mi nevadí, určitě si ji pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem z ní nadšená a těším se až pořídím velké balení :)

      Vymazat
  3. Achjo já ji prostě potřebuju!! :D

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...