úterý 9. července 2013

BOURJOIS Radiance boosting Face Scrub


Ahojky :)

Tento výrobek jsem objednala úplně náhodou, kdy jsem dělala v jednom eshopu nákup a potřebovala jsem ještě nějakou blbůstku, abych neplatila poštovné :)  tak jsem přihodila tento pleťový peeling. Peelingy mám moc ráda, tyto různá čistítka používám každé ráno. Mám ráda, když je má pleť vyčištěná, rozjasněná a připravená na ranní líčení.
Peeling od Bourjois jsem ještě žádný neměla a tak jsem nakonec byla ráda, že jsem tento přihodila, protože mi vyhovuje a je vážně skvělý.
Jeho konzistence je krémová a obsahuje malé perličky. Na obličeji neškrábe, je velmi jemný a perličky jemně masírují. Dobře se smývá, nezůstává na obličeji mastný film ani nijak napnutá pleť. Po použití je pleť jemná, vyhlazená a příjemná na dotek. Po některých čistítkách se mi stávalo že mi po použití pne pleť nebo jí mám úplně vysušenou, u tohoto bylo vše v pořádku a žádné pnutí se nedostavilo.
100 ml vychází na 75 Kč. Myslím, že vcelku výhodná cena. Používám měsíc každý den a jsem asi v polovině, stačí ho poměrně málo.
Vůně je také velmi příjemná, nevtíravá a je vážně cítít po pomerančích. Spíš tak krémově-pomerančově :)
Tento peeling bych doporučila spíš pro sušší nebo normální pleť. 
Takže za mě spokojenost, i když teď mu velmi silně konkuruje můj další favorit a tím je NEUTROGENA Daily scrub, ale o tom zase příště. Neutrogenu mám moc ráda vždy zatočí s každým pupínkem, tak jsem zvědavá jak dopadne v porovnání :)

A brzy se tu objeví tyto recenze: VEET Easy wax (horký vosk pro domácí použití - horká novinka :))), dále WHITE PEARL bělící systém, Neutrogena Daily scrub, značka Mixa - micelární voda a hydratační krém, Avon třpytivé hydratační mléko, pudr a tvářenka Catrice, lesk na rty Essence, Hedvábný olej na vlasy Loréal, dále článek random:)) a ještě něco málo z Magnetic festivalu, na kterém jsem byla a stále z toho žiju :))) Znáte a nebo byli jste na MAGNETIC festivalu? 
Tak doufám, že se na nějaký článek těšíte :) Budu se těšit na Vaše reakce :)

Máte nějaké oblíbené pečující výrobky BOURJOIS nebo Vám vyhovuje více v dekorativní kosmetice?



BRZY SE MŮŽETE TĚŠIT NA SKVĚLOU GIVEAWAY !!!

ZuziZuzana


4 komentáře:

  1. Mně moc nevyhovoval, právě že mi nechával na obličeji mastný povlak a vůbec nic neobrousil :-( Jednu dobu jsem byla do Bourjois blázen a nakoupila jsem si strašně moc věcí, ale postupem času zjišťuji, že mi bohužel téměř nic nevyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  2. Já na něj už dost dlouho koukám, ale zatím jsem mu odolala. Ale mám suchou pleť, takže bych mu asi konečně mohla dát šanci!:D

    OdpovědětVymazat
  3. noo zrovna nedávno jsem si koupila ten Scrub od Neutrogeny a je vážně super, asi je tak srovnatelný s tímto od Bourjois.

    OdpovědětVymazat
  4. Před nedávnem jsem si objednala celou pleťovou sadu od Bourjois a součástí je i tento peeling. Taky jsem s ním hrozně spokojená.
    Můžeš se kouknout http://modniblog.com/moje-zkusenosti-s-kosmetikou-bourjois a kdyžtak si něco dokoupit. Myslím, že je to dobrá volba na léto :)..
    Pro mě je Bourjois příjemné překvapení!!

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...