neděle 15. července 2012

Color Club - Jackie OH!

Dlouho jsem toužila po nějaké neonce. Při prohlížení stránek www.mojesminky.cz jsem narazila na laky Color Club a na jejich nádherné odstíny. Celkem dost jich bylo vyprodáno, ale tento na mě nejspíš počkal a já si objednala poslední kus :)
V lahvičce je to svítivá růžovka, po nalakování jde spíše do oranžova a líbí se mi ještě víc. Žádný takový lak nemám a z tohoto jsem prostě nadšená!
Lakoval se velmi dobře. Na nehtech mám 2 vrstvy, ale myslím že by stačila i jedna silnější.
Schnul celkem rychle. Po uschnutí je matný.
S lakem i eshopem jsem velmi spokojená. Eshop mou objednávku vyřídil velmi rychle, vše bylo pěkně zabalené a moc mě také potěšily vzorečky pigmentů Barry M.
Proto jsem neodolala a mám na cestě další lak Color Club v odstínu Modern Pink, těším se :)

Nosíte také neonky? Líbí se Vám?

Mějte se krásně, Zuza

Na denním světle
Color Club Jackie OH!

8 komentářů:

  1. neonky sa mi pacia, najviac ruzova, len skoda, ze na tejto moc nevynikla farba...

    OdpovědětVymazat
  2. taky se mi neonky líbí, ale zatím si ke mně žádná cestu nenašla :D ale laky od CC miluju, jsou skvělý a ta jejich barevná škála... dokonalost!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Laky Color Club kupuji ve fóru, mají tam snad všechny barvy a stojí 25 :)) Jinak jsem si tam koupila uplně růžovou neonku - zvýrazňovač. Je pěkná, ale špatně kryje..musím dávat pod ní bílý lak..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťul, jak je možné, že tam stojí jen 25 Kč? a můžu se zeptat přesně v jakém obchůdku? Díky :)

      Vymazat
    2. Já nevím, jak se přesně ten obchůdek jmenuje..je takový maličký, mají tam laky na nehty a bižuterii..je ve druhém patře, naproti A3 sportu myslím :)) Je pravda, že ty laky tam měli asi před měsícem a půl, když jsem ještě chodila do školy.. ale třeba se Ti poštěstí :))

      Vymazat
    3. Už asi vím, kde to je. Půjdu to omrknout :) Děkuji :)

      Vymazat
  4. Máš moc krásný nehty, jak to jen děláš!? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím jestli je to tím, ale každému komu to řeknu a dělá to tak, tak mu to zlepší nehty :) Kdysi mi jedna paní řekla (vůbec si nevybavím při jaké příležitosti a ani nevím, proč jsem s tou paní bavila), že si nehty jen piluje a vůbec nestříhá. Že tím stříháním se nějak poškozujou. To bylo asi tak před 10 lety a já to od té doby dělám :) Nehty mám pevné a nelámou se mi. Hodně lidí si myslí, že je mám umělé. Jinak nedělám nic speciálního, žádné vitamíny, prostě nic :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...