sobota 23. června 2012

Tip pro blondýnky: Loreal silver šampon

Dnes mám tip pro všechny blondýnky. Ještě jako téměř platinová jsem stále hledala, co nejlepší šampony. Po častém melírování byly mé vlasy suché a špatně se upravovaly. Šampony jsem dost střídala, používala jsem klasické (pro mě je klasika kosmetika Lush :), šampony od nich mi daly vlasy zase dohromady) a pak na střídání jsem používala silver šampony, neboli bělící. Dlouho jsem používala šampon od Lush Daddy O, který mimochodem voní naprosti božsky po fialkách! Ale jelikož jsem chtěla zkoušet stále něco nového, narazila jsem na tento silver šampon od Loreal professionnel. Zakoupila jsem v eshopu www.mameradivlasy.cz zde. 250 ml vyjde na 169 Kč, což je myslím slušná cena.

Při prvním otevření jsem čekala podobnou vůni jako u Daddy O, ale vůně je taková svěží, trošku květinová. Stačí ho velmi málo, je celkem hustý, což mě překvapilo. Ale i v malém množství velmi dobře pění. Barva jako u klasických silver šamponů je tmavě fialová. Po použití jsem měla vždy vlasy světlejší a bez žlutých tónů. S tím jsem něměla problém u žádného silveru, který jem použila, ale většinou jsem měla vlasy strašně suché a svěděla mě pokožka hlavy (jako třeba ten Swiss O Parr, po kterém jsem myslela, že se udrbu, ale o tom zase někdy jindy). Loreal je jemný a nikdy žádné svědění nepřišlo.
Vyzkoušela jsem toho mnoho a pokud hledáte nějaký dobrý silver šampon, tento mohu doporučit !

Používáte tyto šampony a s jakým jste nejvíc spokojené?


Připomínám giveaway :)

Jsem ráda, že je dnes hezky a trošku svítí sluníčko, tak se jdu opalovat.
Pak budu vytvářet nějaké party líčení na narozeninovou oslavu, na kterou jdu večer a strašně se těším :)

Mějte se hezky, Zuzka


5 komentářů:

  1. A dá se zakoupit někde v krámě než jen na internetu?Nevíš?....Já ho chci teda taky:DDD..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to netuším :) Když něco zjistím, dám vědět :)

      Vymazat
  2. Ta barva vypadá jak z něco z vymáčklé chobotnice! :-DDD

    OdpovědětVymazat
  3. tady ho maj o desekorunu levnejsi :) http://www.parfums.cz/kosmetika/loreal-professionnel/loreal-professionnel-serie-expert-silver-sampon-pro-odbarvene-vlasyshampoo-250-ml/

    vyzvedla jsem si ho v Ostrave v odberovým miste ( jeste maji prahu a brno)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...