pondělí 11. června 2012

Angels on bare skin

Tak dneska Vám chci ukázat jedno z mých neoblíbenějších čistítek na obličej.
AOBS jsem objednávala při akci poštovné zdarma a tak se mi to vyplatilo. Teprve nedávno mi došly zásoby mého neoblíbenějšího a naprosto nejlepšího vánočního čistítka - Brusinková štola, ale AOBS je dobrá náhrada.
AOBS má strašně zvláštní vůni oproti té sladké Brusinkové štole je to změna, vůbec nevím k čemu přirovnat, je teda hlavně takové bylinkové.
Já ho používám každé rano. Uždibnu malý kousek  (velikost na fotce), smíchám s teplou vodou, nemám ráda, když je to moc vodové a tak si spíš udělám takovou kašičku než mléko. Pak už nanáším na obličej a masíruji. Pleť mám po použití strašně jemnou, hladkou, rozjasněnou, pomáhá mi na černé pupínky a vyhladí mi pleť. Mám ji už po několikáté a vždycky jsem byla spokojená. Vůbec se to nedá srovnat s výrobky z drogérie. Dlouho jsem používala různé peelingy, čistící gely atd., ale nedá se to srovnat a rychle jsem se přeorientovala na AOBS :) !
Takže já Angels on bare skin určitě doporučuji vyzkoušet! Ten kdo to má blízko do obchůdku v Palladiu, může si zajít pro vzoreček. Lush víly jsou velmi ochotné a já k nákupu vždycky vzorečky dostala, tak to můžete vyzkoušet taky :)

Znáte AOBS a  jak jste spokojené?







4 komentáře:

  1. AOBS mám taky hrozně ráda! Má hrozně příjemnou vůni a účinky jsou prostě skvělé. Ale používám ho trochu jinak - uždíbnu kousek (stačí mi tak polovina toho, co je na fotce), ten si trochu namočím a pak jím přejíždím po obličeji a tak nějak ho rozpatlávám a masíruju tím obličej, když jsem dělala kašičku, dost mi toho spadlo do umyvadla, takhle je ztrátovitost menší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, přemýšlím, že něco z Lush opravdu vyzkouším :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle jsem ještě nezkoušela, znám od nich akorát Mask of magnamity, byla příjemná, ale vadí mi ta obrovská balení, protože mají dost brzké datum spotřeby a já nečistím obličej tak často. Veronika

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...