pátek 24. října 2014

PORAĎTE :-) vlasová změna

Pěkný večer Vám všem,

nedávno jsem se rozhodla pro celkem velkou vlasovou změnu. Už nějaký pátek jsem byla zrzka, ale momentální podzimní nálada, kdy jsem chtěla všechno změnit se projevila i na mé barvě vlasů.
TAK a já teď jako celkem tápu a nemůžu se stále rozhodnout, co je a nebo bylo lepší a nebo co je ke mě takové přirozenější, no však víte :-)
Mé přírodní vlasy jsou hnědé, s mírným nádechem do bronzova.

V zrzavé jsem se cítila skvěle, přeci jen je to výrazná barva a já jsem si na ní za tu dobu nošení zvykla a myslím, že si zvyklo i mé okolí. Většina si dokonce myslela, že jsem přírodní zrzka.
A momentálně mám na hlavě, pro mě krásnou hnědou, za kterou vděčím svému báječnému kadeřníkovi Patrikovi :-), ale i přesto že se mi líbí, nejsem si úplně mým rozhodnutím jistá... Možná jde jen o zvyk.
Na té hnědé se mi líbí, že je takové přirozenější, nemusím tolik řešit odrost, ale... stále tam je to velké ALE :-)
Kolegyně v práci jsou prý zvyklé na zrzounka :D Rodina se zase přiklání k té hnědé a u ostatních, známých a kamarádů je to tak 50:50.

Achh joo, holky, poraďte, stále se neumím rozhodnout, zda zůstat u hnědé a nebo se při příští listopadové návštěve kadeřníka opět vrátit k zrz...
Budu moc ráda za všechny Vaše názory a komentáře :-)

Krásný večer Vám všem a dobrou noc, Zuza

Fotku s hnědými vlasy mám jen jednu :-)))


19 komentářů:

  1. s ryšavými si rozkošná, s hnedými elegantná a nádherná

    OdpovědětVymazat
  2. Hlasuji pro ZRZ!! Jsi v ní k sežrání :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se víc líbí hnědé, připadáš mi v nich víc zajímavá :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Za mě rozhodně zrz Zuzi :) Hnědá Ti moc sluší ale přijdeš mi v ní starší a přísnější. V zrzavé jsi vypadala mladší a hrozně roztomile :) Jsi krásná slečna!

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se líbíš v obou..ALE o trošičku více v té zrz :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem pro hnědou :) I já sama na zimu preferuji ztmavování a mám ráda přirozenější odstíny vlasů :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je těžké, ona i ta hnědá je teplejší a lehounce do zrz takže je to těžké, v tmavší si luxusní, elegantní a sexy. V zrzavé jsi mladší, rozzářenější. Takže jsem asi moc nepomohla :D Sama jsem teď udělala změnu z blond na přírodní blond a hnědou dohromady,ale změna k lepšímu nebyla takže další návštěvě jdu rozhodně zpět do blond.

    OdpovědětVymazat
  8. Sakra, to je dilema! Oboje dvoje je bomba a sekne ti to! Já myslím, že to je to jedno,páč v obouch směrech budeš vypadat skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Hnědá! Ale krásná si v obojí:)

    OdpovědětVymazat
  10. Jsi tak krásná... Já nevím, líbí se mi obě varianty, ale zrzavá asi přecejen víc :)

    OdpovědětVymazat
  11. V hnědé působíš ženštěji a elegantně a tajemně, v zrzavé zase mladistvěji a jsi víc dívčí, je to takové rozverné :) Osobně se mi nejvíc líbí odstín té první zrz s ofinkou a brýlemi :), ale ta barva, kterou máš ted, ta hnědá jakoby něčím šmrnclá, je teda nádherná!!!
    Anet

    OdpovědětVymazat
  12. To je těžké ono je to hodně o fotkách. Třeba na té první zrz bych řekla JoJo, tohle a nic jiného a na té spodní, že tohle fakt ne :) Hnědá je taky fajn, můžeš mít obojí ,o) Ale jestli mám říct jen jednu, tak hnědá :)

    OdpovědětVymazat
  13. Hnědá, v ní vypadáš tak nějak sofistikovaněji a elegantněji. Ve zrz jako taková pubertální dívenka, která se rozhodla experimentovat s vlasy. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. slusi ti vsechno!:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  15. Za mě rozhodně zrz ..sama jsem se k ní nedavno vrátila (má původní barva je zrz) a hlavně na té fotce v džínové košili ta barva vypadá fakt skvěle.

    OdpovědětVymazat
  16. Ačkoli miluji zrzky, na tobě se mi více líbí ta hnědá :) navíc máš dokonalý odstín hnědé, být tebou, aspoň chvíli to s ní ještě vydržím :))

    OdpovědětVymazat
  17. zrzička jednoznačně

    OdpovědětVymazat
  18. Osobně se mi na tobě víc líbí zrzavá, ale to je tím, že jsme ji sama nosila x let a pak mě popadla chuť něco na sobě změnit a přebarvila jsme se na černo a doteď toho lituju :D

    OdpovědětVymazat
  19. Urcite jednoznacne zrz.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...