středa 29. října 2014

Oblíbené vlasové DUO - LORÉAL INTENSE REPAIR

Krásnou středu Vám všem :-)

momentálně mám vlasové šílenství.. Minulý článek tomu už trochu napovídal, kde momentálně řeším svou barvu vlasů. A když neřeším svou barvu vlasů, tak dokážu dlouhé hodiny prozkoumávat a studovat výrobky, které zaručeně pomůžou těm mým neposedným vlasům.
Ráda zkouším nové a nové, i když mi třeba něco vyhovuje, a já objevím opět zase ,,zaručeně" něco lepšího, zkouším dál a dál.
Asi před půl rokem, kdy jsem opustila toto mé oblíbené DUO (šampon a masku Intense Repair), jsem toho vyzkoušela možná až až. Většinou to byly ty drogérkové, vždycky to bylo takovéto chvilkové nadšení a najednou po x-tém použití byly mé vlasy zase bez lesku, mastné, splihlé a kadé ráno jsem nadávala.

A teď už vím, že zkoušet je dobré, občas prostřídat také, ale mít v záloze vždycky toho svého favorita, který dá i tu největší neplechu dohromady.
A teď mluvím o profesionální řadě Intense Repair od značky Loréal.
Opět jsem se k ní vrátila a jsem zase moc spokojená.
Šampon i maska jsou prostě skvělý a ač mi někdo bude argumovat, kolik to obsahuje silikonů a všemožných výmyslů dnešní doby, každému prostě sedne něco jiného.
Když jsem dlouhou dobu dávala šanci přírodním výrobkům, byla to katastrofa. Pořád jsem si namlouvala, že u těchto přírodních tomu musím dát čas než si vlas zvykne apod. Vydržela jsem půl roku, ale takovou příšernou slámu místo vlasů jsem ještě nikdy neměla.

Tahle řada mě prostě vždycky vytáhne z toho nejhoršího a já na ní nedám dopustit. Krásně banánově voní a mé vlasy jen září. Konečky nemám tolik suché a s každým mytím je to lepší a lepší, krásně se rozčesávají, žádné svědění pokožky, vlasy se mi tolik nemastí a prostě mi tahle řada sedla a vím, že jí budu mít vždycky v záloze, kdyby mě zase popadl testovací, vlasový maniak :)
Určitě bych jí doporučila všem, co mají suché delší vlasy, co chtějí mít vlasy opravdu lesklé a dát sbohem ulámaným konečkům.
Takže za mě palec nahoru a doporučuji !!!


Cena: šamponu +- 170 Kč (500ml), maska: +- 200 Kč


A co vy, už máte svého vlasového favorita 
a nebo zkoušíte a zkoušíte?

Budu se těšit na Vaše tipy a třeba zase objevím něco, co nutně budu  potřebovat :-)

Mějte se krásně, Z.




7 komentářů:

  1. Já měla šampon a masku z řady Absolut Repair. Maska byla super, bohužel šampon mi nesedl. Byl až moc výživný a tvořil mi na vlasech takový divný povlak. Ale tuhle řadu bych někdy ráda zkusila, prý je méně výživná jak Absolut :)

    OdpovědětVymazat
  2. myslím, že aspoň maska by sa mi hodila:)))

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za tip, právě teď na podzim řeším suché vlasy, takže jsem ráda za tvůj článek. Určitě šampon vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Už dlho túto rado plánujem vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja stále hľadam nejakú dobrú masku a túto som ešte neskúšala, tak sa asi po nej obzriem :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
  6. Nooo,já jsem zkoušela tady ten šampon a nevím, co dělám špatně,ale mám po něm vždy mastnější vlasy,než před umytim. Tak jsem ho dala taťkovi a ten to samé. Asi špatný kus :D. Takže jsem na tuhle řadu zanevřela,ale možná,že maska by mi vyhovovala více.
    Jinak můj stálý produkt na vlasy,na který se obracím v době vlasové krize je: Maska na vlasy Wonder.
    :)

    OdpovědětVymazat
  7. krásný článek,máš velmi dobré nápady pro čtenáře

    http://11fantasticworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...