neděle 2. března 2014

Jak jsem vyhrála řasenku Rimmel Scandaleyes

Vítám Vás u dnešního článku.

V listopadu jsem si koupila Coca Colu, kde probíhala soutěž Rimmel. Nikdy nesoutěžím, ale nudila jsem se v práci a tak kód jsem poslala. Jaké překvapení bylo, když mi obratem přišla sms, že jsem vyhrála řasenku Rimmel Scandaleyes.
Nikdy jsem nic nevyhrála a tak jsem se na ní vážně těšila.
Dorazila mi asi po měsíci a já z ní měla ohromnou radost.
Při prvním líčení mi to s ní moc nešlo, protože má strašně velký kartáček. Takhle velký kartáček jsem u žádné jiné řasenky neměla, ale stačilo párkrát protáhnout a už to šlo pěkně.
Řasenka je skvělá a já si na ní neuvěřitelně zvykla. Nedávno jsem zkoušela jinou a kartáček mi přišel úplně pidi a já se zase vrátila ke Scandaleyes.
Kartáček má opravdu velký a mě moc vyhovuje. Krásně nalíčí všechny řasy jedním tahem. 
Celý den se ani nehne, nedrolí se, nežmolkuje.
Řasy krásně natočí a prodlouží. Nemůžu si jí vynachválit a momentálně jinou nechci a tohle je moje TOP.
Po některých řasenkách mi slzí oči. Je to nepříjemný, jakmile mi řasenka nesedne, tak slzím celý den a po odlíčení mám oči podrážděné. Se Scandaleyes ani jeden uslzený den :)
Takže pro mě obrovské plus.
Značku Rimmel nemám moc ráda, nikdy mě od nich nic nezaujalo a mám snad jen jedny stíny a tím to hasne. Takže velké překvapení podruhé.
Teď už mi řasenka dochází a já jdu pro další balení.
Scandaleyes Vám mohu vážně jen doporučit a doporučuji i pro citlivé oči, na mě vyzkoušeno :)
Zakoupíte v každé drogerii, ale přesnou cenu bohužel nevím. Domnívám se, že se bude pohybovat kolem 150-200 Kč.

Vyhrál také někdo řasenku Rimmel v soutěži Coca Cola 
a nebo jste jí zakoupily?
Jste spokojené?

Krásnou neděli Vám všem, Zuzizuzana


zdroj: google.cz

8 komentářů:

  1. tuhle řasenku jsem pořizovala mamce, ani jsem se jí neptala, jak jí vyhovuje.. ale kartáček má opravdu monstrózní:) uvidím, zatím mám řasenek dostatek, ale nevylučuji, že si tuhle jednou nekoupím:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si jí koupila v akci v balíčku s odličovačem na oči a leskem na rty. Jsem s ní taky moc spokojená a až dojde, tak si jí koupím znovu. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím! Mám dvě nejoblíbenější a tahle je jedna z nich. Druhá je Miss sporty Pump Up Booster (fialová) - ta je možná ještě oblíbenější. Mě naopak vždy vyhovovaly ty s "pořádným" kartáčkem a ty s tenkým a umělým vůbec ne. No i mezi nimi jsem našla výjimku, každopádně na tyhle dvě nedám dopustit, to je základ :)

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem teď v jedné GA vyhrála její zelenou ségru (Lycra flex), tak jsem zvědavá. velké kartáčky mi nevadí, mám dost dlouhé a husté řasy, takže je naopak vyhledávám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem tuhle řasenku dostala k Vánocům - jen má černý spodek a oranžové víčko a jsem s ní spokojená tak 50:50.. že by to bylo něco extra, se říct nedá.. čekala bych od Rimmelu víc.. ale zas propadák to určitě není. No uvidíš sama :)

    OdpovědětVymazat
  6. můžete mi prosím vyplnit dotazník k bakalářce týkající se kosmetiky, díky :)

    http://www.survio.com/survey/d/A3A3K1J5O9Q5K4P2D

    OdpovědětVymazat
  7. S týmito špirálami som fakt veľmi spokojná, už som skúšala tú zelenú Lycra Flex a mala som pocit fakt ľahúčkych rias. Skúšala som aj Retro Glam, tiež paráda, ja už iné špirály ako tie s veľkou tučnou kefkou nekupujem, tieto mi pripadajú najlepšie a tieto od Rimmel špeciálne, žiadna špirála mi riasy tak krásne nenalíčila ako práve tieto Scandaleyes, toto sa značke fakt podarilo a myslím, že týmto špirálam ostanem dlho verná. Aj obaly majú podľa mňa pekné a zaujímavé, takže celkovo je to veľmi vydarené dielo.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  8. Me uz z tech spousty novych rasenek jde hlava kolem:))) Tuhle jsem nezkusila, od Rimmel znacky celkove jsem moc rasenek nezkusila, tak mozna priste, az mi tech momentalne 9 otevrenych vyschne:-D

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...