středa 5. února 2014

Revalid

Vítám Vás u dnešního vlasového článku.

Jak už určitě všichni víte, velmi ráda zkouším výrobky na vlasy, které se snažím už nějakou dobu dát dohromady.
Momentálně největší mojí záchranou jsou tabletky Das Gesunde Plus z DM, o kterých jsem Vám psala zde. Ty jsou TOP a za tu dobu mého zkoušení, je jiné nepřekonaly, s mými vlasy dělají zázraky.
Více se dočtete v článku a teď už k Revalidu :)

Nedávno jsem se dočetla o super účincích kosmetiky Revalid. Na internetové diskuzi, která měla přes 10 stránek jsem nenašla snad jediný negativní komentář a proto mi nic nebránilo v nákupu.
Od značky Revalid můžete koupit celou sérii - tobolky na vlasy, tonikum v ampulkách, šampon, kondicionér a masku.
Já jsem do začátku koupila šampon a kondicionér.

Šampon je určen pro každodenní mytí. Což je pro mě fajn a oceňuji, jelikož vlasy umývám opravdu každý den a je tedy vhodné používat výrobky přímo k tomu určené.
Šampon i kondicionér obsahuje extrakt z ovsa, pšeničné proteiny a panthenol, které vlasy posilují a dále alantoin, který zklidňuje vlasovou pokožku.
Výrobky slibují zlepšení struktury vlasů, dodává jim hebkost, lesk a pružnost a snadné rozčesávání bez toho, aby vlasy ztěžkly

Toto DUO používám přes 2 týdny a zatím je to nejlepší, co mé vlasy mohly dostat a teď mě mrzí, že jsem je nekoupila už dávno.. Ano, je jasné, že nemohu vidět nějaké extra rozdíly, ALE !
Po prvním-druhém-třetím umytí jsem měla vlasy příšerné a nadávala jsem, co jsem to zase koupila. Pak jsem se ale dočetla a kamarádka, které používá též mě utvrdila v tom, že prý je to normální a pak se vlasy srovnají. Tak to mě trošku uklidnilo a vlasy se mi vážně lepšily a s každým mytím je to na vlasech cítit. Možná to teď vážně zní, jako zázrak na vlasy, ale asi to zázrak je.
Vlasy jsou po umytí jak vyměněné, nádherně se rozčesávají a jsou lesklé.
V tomto počasí a nejvíc v počasím vlhkém se mi hned vlasy zkroutí. Doma si je můžu žehlit jak chci, ale vyjdu ven a vlasy mám hned jak přincezna kudrlinka a vypadá to tak, jako bych ani nežehlila.
Po Revalidu se mé vlnění velmi zmírňuje!!! Už nevypadám jako krepatice, ale mám normální vlasy i ve vlhkém prostředí. Což je prostě paráda.
Vlasy jsou po 14 dnech používání jemné, lesklé, tolik mi při česání a mytí vlasů nevypadávají !!! a lépe se žehlí (žehlička po nich pěkně klouže).
Poslední dva měsíe vidím na svých vlasech velké zlepšení, určitě patří velké dík tabletkám, které pravidelně zobu a teď i Revalidu. Nikdy jsem neměla tak dobré vlasy jako teď a jsem strašně ráda, že si je zase dávám trošku dohromady...
Momentálně na vlasy nechci nic jiného a už přemýšlím o nákupu kompletní řady. Největší výsledky jsou vidět po 2 měsících pravidelného používání. Takže to vydržím, nakopím Revalid do zásoby a uvidím, jaké to bude mít výsledky.
Určitě Vám podám hlášení po mém 2-měsíčním snažení za lepšími vlasy :)

Revalid je určen pro všechny typy vlasů, pro ženy i muže a pro každodenní použití.
Takže pokud chcete vlasům opravdu dopřát, doporučuji Revalid na 100%.

Zakoupeno v lékárně. Šampon i kondicionér, každý +- 180 Kč.
Vyrobeno ve Švýcarsku.


Znáte výrobky Revalid? Zkoušely jste a nebo je to pro Vás novinka?




Hezký den, Zuzizuzana







4 komentáře:

  1. skúšala som vo vzorkách, najprv sa s tým vlasy príšerne umývali, takmer nepenili, ale potom to už bolo fajn. až miniem svoje aktuálne šampóny, asi siahnem po plnom balení. v lekárni som mala veľa žien, ktoré sa poň neustále vracali, takže asi sú spokojné :)

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem ráda za tip, vypadá skvěle! Šampon už mi dochází takže myslím že je jasné jaký bude další v pořadí :) Jen by mě zajímalo, jestli obsahuje silikony.. ale to si dohledám ve složení.

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj,chci se zeptat koupila jsem si sampon,kondicioner a masku revalid ale nikde nepisou jakto vsechno kombinovat neboli pouzivat nevim estli prvni sampon kondicioner a pak masku? dekuji za radu

    OdpovědětVymazat
  4. Nad touto dvojkou uvažuju už delší dobu a asi si to už tentokrát koupím. Jinak z Revalidu můžu jen doporučit tobolky i ampule... Tobolky už beru 8 měsíc a jsem s ním velice spokojená. Jsou sice dražší, ale investice se fakt vyplatí, jelikož to není pouhý doplněk stravy, ale léčivum, které má i negativní účinky, jako zažívací potíže atd, ale není to nic šíleného. Ze začátku mi sice po nich bylo trochu špatně od žaludku, ale to jsem si způsobila sama tím, že jsem je brala na lačno. Je lepší to brát po jídle :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...