sobota 25. ledna 2014

Kapsle na vlasy DAS GESUNDE PLUS se zinkem

Ahoj :)

dnešní článek bude o vitamínovém doplňku stravy DAS GESUNDE PLUS se zinkem.
Kapsle podporují zdravý růst krásných a silných vlasů.
DGP zásobují tělo živinami podporující látkovou výměnu, jako jsou zinek, biotin, kyselina listová, kyselina pantothenová, vitamin B-komplex. Dodávají důležité výstavbové látky pleti, vlasům a nehtům.

Zinek je stopovým prvkem, je součástí a je aktivátorem mnohých tělu vlastních enzymů, které jsou nutné pro zdravý růst vlasů.

Biotin je obzvláště důležitý pro tvorbu keratinu, klíčové látky pro strukturu a pevnost vlasů.

Vitaminy B mají důležitou funkci z hlediska látkové výměny.

Tyto kasple užívám už nějaký pátek, náhodu jsem je objevila zastrčené ve spodním regálu v drogerii DM a nemohu si je vynachválit. Užívám opravdu pravidelně, každý den - jednu tobolku. Zobu je cca 3 měsíce, teď jsem si koupila další balení a vážně vidím rozdíl.
Předtím jsou zkoušela ty ,,zaručeně" nejlepší vitaminy na vlasy z lékárny, ale nikdy jsem neviděla rozdíl, po těchto ANO.
Vlasy mám po těchto mnohem pevnější. Zničené konečky se mi jistě nezacelí, ale od kořínků je vidět jak rostou. Kolem čela a ve spodní části vlasů mi začínají růst takové ty baby vlásky :)
A úplně největší rozdíl vidím asi v růstu. Každý měsíc a půl chodím na barvení vlasů. Jelikož se mi zrz barva hodně vymývá, chce to dobarvovat, tak podle toho vidím, jak velký mám odrost. Vlasy vážně rostou! Už jsem si myslela, že je po tom mém experimentování, drastickém melírování, barvení, každodenní žehlení atd nikdy nedám dohromady a teď musím říct, že se mi to začíná dařit :)

Jsem z nich vážně nadšená, nikdy bych nevěřila, že mi zrovna tyto vitaminy pomůžou.
Koupila jsem je v drogerii DM za necelých 70 Kč. Balení obsahuje 60 kapslí.
Vážně doporučuji vyzkoušet a vydržet.

Je jasné, že neuvidíte rozdíl po týdnu, ani po měsíci. Chce to prostě vydržet, každý den pravidelně zobat a dočkáte se výsledků.
Já už je nedám z ruky, tohle je pro mě vážně překvapení roku a teď doufám, že jsem to tou samou chválou nezakřikla :)

Takže všem, co chtěji být dlouhovlásky doporučuju tyto vitamínky, zobejte a vydržte :)

Budu ráda, když mi dáte vědět, jestli nějaké vlasové doplňky užíváte 
a zda po nich vidíte rozdíl :)
Znáte tyto kapsle na vlasy?



Zuzizuzana

8 komentářů:

  1. používám a taky spokojena ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som jeden čas používala vodičku Reghaar, ale zmeni boli len maličké. Ale chcela som sa popozerať po niečom novom, tak uvidím :)) Erika's Life

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá recenze, ono u všech vitamínů chce vydržet ty cca 3 měsíce ...díyk za tip

    OdpovědětVymazat
  4. Taky je používám, už snad přes rok. Vždycky udělám kůru dvou balení a pak na dva měsíce pauzu. Bylo to doporučováno na Omlázku. A myslím, že vlasy mám po tom zatraceně kvalitní. :) Co mě ale štve jsou ty malé vlásky okolo obličeje, které teda průběžně dorůstají, ale musím nosit pírka abych nevypadala jak racochejl. :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Já už asi 2 roky kupuju Revitalon a taky jsem spokojená. Ale je to dražší varianta, příště zkusím tyhle z dm! :) díky za tip

    OdpovědětVymazat
  6. Tak na ty se půjdu kouknout:) já dřív brala biosil, ale nějaké výrazné změny snad nebyly :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Zuzi, děkuju za skvělou recenzi, hned naběhnu do DM :D Mám pocit, že mi vlasy rostou pomalu, tak uvidíme, zda se to po tobolkách zlepší. Už jsem vyzkoušela šampon Balea (na základě tvých článků), mám ten na hnědé vlasy a nemůžu si jej vynachválit! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Holky, začala jsem je dnes brát, kolik cm asi povyroste za měsíc cca?

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...