neděle 5. ledna 2014

AUSSIE Miracle Moist

Pěkný den :)

Šampony Aussie jsou tak profláklé, že jsem si vůbec říkala, jestli vůbec na ně psát recenzi.
Každý ale máme jiné vlasy a vyhovuje nám něco jiného, takže trošku popíšu i ty své a třeba jim někdo přijde na chuť. Když o šamponech čtu jinde, buď jsou úplně vychvalované a nebo úplný propadák.

Mé vlasy jsou momentálně suché. Mám suché konečky, několik let jsem je melírovala, takže dostaly za své a teď je barvím. Což je trošku šetrnější, ale stejně je to pro vlasy zásah. Takže pravidelné masky, vitamíny na vlasy a olejíčky jsou pro mě nutnost.
U kořínků mám vlasy mastnější, takže je ke všemu ještě každý den myju (jde o můj pocit, myslím že to ani nepotřebují, ale miluju pocit umytých vlasů). Několikrát jsem zkoušela i vydržet 2 dny, vlasy jsem neměla mastné, ale pocit neumytí mě ničil a hned jsem mi přišly ošklivější :)) Máte to také někdo tak, že je prostě musíte umýt?
Takže opravdu mají každodenní záhul, fénování, žehlení... Teď když to takhle píšu, tak si uvědomuji, jak moc jim ubližuju :)

Šamponů a kondicionérů jsem vyzkoušela několik od úplně levných až po ty drahé. Za vlasové přípravky utratím celkem dost. Ráda zkouším něco nového a zkouším, co by ty mé vlasy dalo trošku dohromady.
Je zváštní, že za poslední dobu a zkoušení snad i těch nejdražších, tak mi nejvíce vyhovovala Balea Oil Repair a pak Balea sada na barvené vlasy. Ty stojí 39,- a nemůžu si je vynachválit a používám na střídačku s Aussie.

Ale teď už k Aussie.
Šampon i kondicionér od Aussie jsem už zakoupila dvakrát, takže myslím, že jsem je řádně vyzkoušela a mohu porovnat rozdíl.
Šampon i kondionér mi velmi vyhovují. Krásně voní a mé vlasy dělají vážně lepší.
Druhým balením šamponu i kondiconéru jsem se utvrdila, že u mě ještě nějakou dobu pobudou a jsou mými favority.

Vlasy po umytí šamponem jsou trošku sušší a takové tvrdší, nevím jak je to možné, ale když rozčešu a vyfoukám, vlasy mám hladké, jako bych použila kondicionér.
Vlasy mi zbytečně nezatěžuje, nevysušuje, mám je hladké a lesklé! Mým vlasům chybí lesk a tak píšu s vykřičníkem, protože se mi to normálně nestává. Takže pro mě velké plus.
Kondicionér vlasy změkčuje, nechávám působit trošku déle, lesk a hebkost se násobí a vlasy mám jak vyměněné :) Nemusím po mytí vlasů ani tolik žehlit. Vlasy mi připadají i rovnější a dobře se s nima pracuje, takže to beru i jako takovou menší úsporu času :)
Konečně mé vlasy nevypadají krepatě a necuchají se.

Zkoušela jsem Miracle Moist kondicionér a podruhé jsem si koupila 3 minute miracle a přijdou mi srovnatelné. Mezi těmito kondiconéry jsem žádný velký rozdíl nenašla.
Jediný rozdíl je v ceně.
Miracle Moist 149,- a 3 minute miracle 179,- .

Takže velké ANO a všem suchovláskám bych ho doporučila, já jsem nadmíru spokojená :)
Nevím jak to bude pro mastnější vlasy, tam si myslím, že by to mohlo dělat trošku neplechu, ale jak už jsem psala, chce to určitě vyzkoušet.

Budu ráda, když mi dáte vědět, jakou máte s Aussie zkušenost a nebo jestli se na ně chystáte :)

Přeji hezký den, Zuzizuzana



Dnes poslední den na eshopu zakoupit všechny výrobky od W7 za 65 Kč a poštovné ZDARMA :)

4 komentáře:

  1. Včera jsem zakoupila řadu na barvené vlásky a budu testovat, jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. no ja neviem. nebudem tieto šampóny a kondicionéry ani vychvaľovať ani to nie je prepadák, ale na to, že som za mini verziu dala toľko peňazí, ako za povedzme veľkú schaumu, ktorá mi urobí takú istú službu, tak nič moc. prosto sa neudialo nič výnimočné. musím dodať, že som okolo vianoc prišla rovno k 3 novým rôznym šampónom a všetky sú úplne báječné. hoci nevoňajú tak skvele, ako aussie :) tá žuvačková vôňa mi bude chýbať

    OdpovědětVymazat
  3. Ja si vlasy tiež musím umývať každý deň z rovnakého dôvodu ako ty inač podľa toho čo píšeš máme vlasy rovnaké s rozdielom, že nefarbím 3 minute miracle mám doma a asi kúpim aj šampón, pretože aj keby som mala po ňom najhoršie vlasy na svete, tak tá vôňa ma strašne baví :)

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj, myslím, že to máme s vlasy stejně :) sice mám svou přírodní barvu, ale konečky jsou také velmi suché a u hlavy mastnější. Je fakt, že bych je nemusela mýt denně, ale taky mám ten špatný pocit jako ty. A na Aussie se také v blízké době chystám :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...