pondělí 9. prosince 2013

Sweater Weather TAG

Ahoj,

dnes takový trošku povídací článek. Tenhle TAG se mi velmi líbil a proto jsem ho sepsala i já.
Je to vůbec můj první TAG doplněný o několik fotek a koláží, tak jdeme na to :)

Oblíbená svíčka?
Svičky miluju všechny. Úplně nejradši mám svíčky Ikeácké a ty červené jsou mí favoriti.
Další které jsem si velmi oblíbila jsou od značky Bolsius. Mají je v Rossmannu a teď už jsem je objevila i v některých hypermarketech. Dělají i takové ty domácí difuzéry a ty jsou na jedničku. Vydrží dlouho a krásně provoní byt.
Od Yankee Candle kupuji jen oleje do aromalampy. Klasické svíčky mi přijdou předražené a pro mě obrovská zbytečnost, protože doma pálím jednu za druhou a myslím, že je to pro mě prostě škoda :)
Jinak mám raději takové ty sladší vůně, vanilka, skořice. Nic mi neříká vůně růže, levandule ...
Z toho mě vždycky akorát tak rozbolí hlava.


Káva, čaj nebo horká čokoláda?
Tak nejdřív začnu tím, co mi chutná nejmíň. Horkou čokoládu nemám ráda. Jednou se mi zprotivila v jedné kavárně, kdy jsem se trošku zapovídala se sestrou a za chvíli jsem z toho měla pudink. Když někde cítím její přípravu nebo si jí někdo objedná, hned mi to připomene tenhle pudinkový okamžik a to teda nenene :)
Kávu i čaj mám moc ráda. Bez čaje si nedokážu představit ráno a bez kávy si neumím představit své pracovní odpoledne, kdy si s kolegyní přesně v 15 hod. dáváme kávu :) Je to už takový náš rituál.
Každé ráno si musím udělat čaj. Nejradši mám asi černý a sypaný zelený.
Nejlepší sypaný zelený čaj jsem měla z Ruska od jedné známé. Lístečky zeleného čaje, které se po zalití vodou krásně rozvinuly. Byl prostě výborný, ale bohužel u nás tak dobrý jsem zatím neobjevila.


Nejkrásnější vzpomínka na podzim?
Nejkrásnější vzpomínka ... vzpomínek mám mnoho. Taková nejčerstvější vzpomínka, která mi vždy vykouzlí úsměv, je asi ta, že se mi splnil jeden můj sen a mohla jsem otevřít svůj beauty eshop :) Vzpomínka na tu euforii z objednávání, stres kdy jsem nic nestíhala.. tak to je taková moje nejčerstvější vzpomínka, která mi uděla den veselejším...



Tmavé rty nebo výrazné linky?
Linky nosím pravidelně několik let a bez nich si připadám jak nahá. Takže u mě jednoznačně linky. Na rtěnky si moc nepotrpím, mám jen pár svých oblíbenců, ale ty jsou většinou v broskvových, maximálně červených odstínech.



Oblíbený parfém?
Tak tady je to jednoznačně Lancome Tresor Midnight Rose, neznám lepší vůní. Je úžasná a zatím jsem neobjevila lepší. Pak bych do svého žebříčku zařadila Paco Rabanne Lady Million a Lady Gaga Fame.
Mám raději sladší, výraznější vůně.



Oblíbené jídlo?
Svíčková :) ta mi udělá radost vždycky. Mě chutná asi všechno, nejsem vybíravá.
Teda až na nějaký mořský plody, šneky a podobně, to bych do pusy prostě nedala.
Teď vím, že se spoustu z Vás ušklíbne, ale miluju koprovku. Doma si jí teda neudělám,
ale když jí někde objevím v restauraci, tak mám vždy nejrychleji vybráno :)


Jaký je podzim tam, kde žiješ?
Smutný.

Klobouky, šátky, šály?
Klobouky mám dva a šál/šátků nespočet, většinu ale neunosím. Moc se mi to na ostatních líbí, vždycky to tak pěkně doladí outfit, ale u mě prostě nemají šanci vydržet na krku.
Jelikož mám problémy se štítnou žlázou, nesnesu nic na krku. Svetr s rolákem by bylo pro mě mučení :D Vždycky to probíhá tak, že si řeknu, že dnes by se mi k oblečení hodila šála, mám jí na sobě 5 minut a pak už jí vzteky trhám ze sebe :D Ale co mám ráda, jako doplněk jsou zimní čepice, v těch se vyřádím :))


Nejoblíbenější svetr?
Tak další věc, kterou nemusím. Mám jen pár takových lehčích svetříků.
Úplně jsem nepřišla na chuť těm maxi size a podobně, nelíbí se mi to a podle mého to dělá neforemnou horní část těla. Noo a tlusté pletené svetry, to není nic pro mě.
Jak nesnesu nic na krku, tak nesnesu ani tlusté pletené svetry. A jak už jsem psala o pár řádků výš, dát mi někdo rolák, tak začíná mučení.
A moje maminka je má tak moc ráda. Vzpomínám, jak je na mě vždycky rvala roláky, pod to ještě košilku a pod kalhoty ještě punčocháče. To vždycky bylo něco pro mě, mučení začínalo každé zimní ráno :)))

Svetr není moje nejoblíbenější horní část oblečení, takže nemám ani žádného oblíbence.

Oblíbený lak na nehty?
Všechny laky od Color Club. Nejvíc asi Modern Pink. Dále laky Od Gabriella Salvete a tam je můj oblíbenec Lila.
Preferuji laky do růžova, svetlejší a nebo úplně tmavé



Boty nebo UGGs?
Pravé UGGs jsem nikdy neměla a nemám, ale válenky mám ráda. Že bych v tom ale dělala nějaké zásadní rozhodnutí, to ne. Když se mi to líbí, vezmu si to a nebo vybírám podle nálady.
Asi to tak úplně takhle zásadně neřeším :)


Skinny nebo legíny?
Skinny. Legíny maximálně tak na doma. Vždycky mě rozesmějou slečny, které legíny nosí a na zadku je mají už trošku prodřený, prosvítají jim kalhotky a nebo dokonce když to jsou jako punčocháče a na zadku mají švy a nosí to jako kalhoty, tak to se vždycky zasměju.
Noo a úplně TOP jsou bílé legíny, nošené jako kalhoty :D :D

Oblíbená TV show a album?
Na MTV jsem zbožňovala Náctileté maminky, to jsem koukala pravidelně a s napětím jsem koukala i když ten díl opakovali a já už ho viděla. Nikdy jsem se od toho nemohla odtrhnout.
Jednu dobu jsem také ujížděla na Vampire diaries, na internetu jsem sledovala díl po díle a strávila u toho třeba celý den, jen že jsem byla nedočkavá a chtěla vidět víc a víc. Jak se vedou takové ty různé diskuze zda Stefan nebo Damon. U mě jednoznačně Damon, pro mě vždycky nejlepší díly. Takže já patřím do týmu Damon :D
Momentálně oblíbený seriál nemám, na TV téměř nekoukám, takže nějaká Ulice, Ordinace jdou mimo mě. Ještě jsem se dívala na Pretty Little Liars, ale pak už mi to přišlo zamotané ...

Úplně nejoblíbenější je Gossip Girl. Ať to bylo zamotané jak chtělo, Super Drbna je TOP. Vždycky to byla skvělá inspirace v oblečení a samozřejmě relax, když vidíte jak děti zbohatlíků krásně proplouvaují životem :))


Tak děkuji všem, co dočetli až sem :) Budu ráda, když mi dáte vědět, jak se Vám tento TAG líbí a případně mi hoďte do odkazů link, pokud jste ho také už psali :))

Mějte se krásně.
Hezký den Vám všem, Zuza

2 komentáře:

  1. Pěkný tag! Ale to s tou čokoládou je škoda, já jsem milovník horké čokolády s marshmallow! :) Strašně ti závidím, že ať máš kšiltovku, klobouk nebo čepici všechno ti strašně sluší! Gossip girl je a bude vždy TOP! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Povedený tip. Tresor Midnight Rose, je snad vůně po které toužím od doby, co se dostala do prodeje, bohužel jsem zatím neměla tu příležitost si jí koupit, protože si nevydělávám, a tak je to pro mě dost drahé :) Gossip Girl jsem nikdy pravidelně moc nesledovala, ale asi se na to konečně podívam od první serie až do poslední, díl po dílu :)
    Sweet nothing by B.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...