čtvrtek 21. listopadu 2013

Essence get BIG lashes!

Hezký den Vám všem,

přes celé léto až do října jsem nosila prodloužené řasy. V létě to bylo fajn, užívala jsem si pocit, kdy mé řasy za každé situace vypadaly dobře, nic se mi nerozmazávalo a bylo to fajn mít oči jako panenka.
Prodloužené řasy vypadají dobře jen chvilinku, pak sem tam něco odpadne a už to není ono, takže musíte jít na další doplnění. To byl ten první důvod, proč jsem je chtěla sundat. Za druhé jsem chtěla aby si řasy zase trošku odpočinuly.
Řasy jsem nesundavala, ale nechala je odpadat. Někde jsem se dočetla, že je to ten nejlepší způsob, než jejich stříhání, rozleptávání lepidla a všechny tyto zásahy. Jak řasa roste, tím se spoje uvolňují a postupně odpadávají.
Několikrát jsem slyšela, že až je sundám, že nebudu mít ani jednu řasu, řasy budou zničené, polámané, krátké a tak podobně. Naštěstí se tak nedělo, řasy mi zůstaly, jen potřebovaly natočit (řasy mi rostou rovně, takže používám ještě kleštičky) a také potřebovaly trošku objemu.

Essence řasenky mám ráda. Teda asi takto, úplně nepoznám rozdíl mezi Essence, Loreál, Maybelline, Lancome... Vyzkoušela jsem snad všechny možné druhy, od těch nejlevnějších až po ty nejdražší, ale že bych si řekla: ANO, je sice drahá, ale budu si jí kupovat stále, protože mi dělá ty nejúžasnější řasy na světe, to se mi nikdy nestalo... Občas se teda nechám zlákat nějakou řasenkovou nabídkou, ale většinou zůstávám u těch drogérkových.
A proto když mě prodloužení přestalo bavit a já potřebovala novou řasenku, v drogérce jsem sáhla po této Essence. Má velký kartáček, ten je vážně BIG :) Klasický štětinový. Nějak jsem stále nepřišla těm plastovým, na jedné straně kratším, na druhé straně delším štětinám a všem těmto vychytávkám na chuť. Prostě klasika u mě vede. Jsem s ní moc spokojená. Řasám dodá skvělý objem a stačí mi jedna vrstva. Vydží mi vdžycky celý den, nikde neodpadává, ani se nedrolí.
Pro někoho může být horší práce s kartáčkem. Jak je velký, tak se mi zezačátku stávalo, že jsem se kolem očí a na nos mázla, ale pak už to šlo skvěle.
Spnila svou funkci , jsem s ní nadmíru spokojená a včera jsem koupila druhé balení.
Stále mě pouhých 70 Kč.

Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jaké řasenky jsou oblíbené u Vás 
a jestli u Vás vedou ty levné nebo dražší :)

Přeji Vám krásný den, Zuzizuzana




Budu také moc ráda, když mě navšívíte i na mých FB stránkách :))

5 komentářů:

  1. Tuto řasenku právě teď používám, a jsem s ní hrozně spokojená :)
    Sweet nothing by B.

    OdpovědětVymazat
  2. Jednou jsem tuhle řasenku měla a byla jsem hrozně spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  3. moje řasenka jse jmenuje superSHOCK a jsem si naprosto spokojena. a kde jsem ju koupila? no prece v avonu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som túto riasenku mala ..ale zase nebola som z nej nejako paf! :/ brala som ju ako normálnu riasenku ..nič extra - nič zlé :)

    OdpovědětVymazat
  5. Řasenkám od Essence upřímně moc nevěřím, měla jsem jednou tu jejich růžovou bestsellerku a přišla mi obyčejná... Které řasenky udělají podle mého za málo peněz hodně muziky jsou žluté Miss Sporty.
    I tak mám ale stále nejraději Max Factorky, jen ta cena už tak skvělá není...

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...