středa 2. října 2013

Z BLONDÝNKY ZRZKOU - LORÉAL 7.43

Ahojky!

Dnes bych Vám chtěla ukázat mou proměnu z blondýnky na zrzku. Na blond se melíruji od prvního ročníku střední školy, takže nějaký ten pátek už to bude. Minulý rok v létě jsem udělala změnu ani ne na měsíc a to na brunetku..
Mohly jste vidět zde:
Z blondýnky brunetkou

Nedávno mě zas popadlo mé období plné změn a já chtěla změnit i vlasy. Kdysi dávno za mých puběrťáckých časů jsem zkusila i černou (bylo to příšerný, děsný, odporný. Všechny fotky z toho období jsem radši roztrhala, jako by se nikdy nic takového nestalo :) ), hnědá taky nedopadla dle mých představ, blond jsem měla. Takže bylo rozhodnuto.
Vybírat zrzavou barvu na vlasy byl oříšek. Hnědých i blond je v regálech plno, zrzavých hodně málo..

Rozhodla jsem se pro Loréal Paris Excellence 
v odstínu blond měděná zlatá 7.43.
Pro jistotu jsem si raději koupila 2, jedné jsem se bála a chtěla jsem to mít dobře probarvené a nechtěla být jako zrzavý kocour.
Barva byla skvělá. Konzistencí byla trošku jiná než jaké já barvy na vlasy znám, byla víc taková olejová a tolik nezapáchala, téměř vůbec. Nanášela se velmi dobře, i kadeřnice, která mě barvila, barvu moc chválila.
V průběhu barvení jsem měla téměř červenou hlavu, to jsem se teda trošku bála :D
Ale vše dopadlo myslím dobře a já se v nové barvě cítím skvěle. Nejlíp ze všech, co jsem měla...
Mínusem je, že se hodně vymývá, teda první týden mi při každém mytí vlasů tekla z vlasů červená barva. Teď už se to ustálilo.
Tím jak jsem měla vlasy hodně melírované, tak to mám někde světlejší, někde tmavší a líbí se mi to víc a myslím, že to tak vypadá i lépe. Když chci, abych to měla ještě světlejší, tak umyju silver šamponem a vylezou mi více světlé pramínky a vypadá to moc hezky.

Až mi to přijde zvláštní, jestli zakotvím u této barvy :) Nikdy se mi totiž až tak nelíbila, možná jsem k zrzavé měla až odpor :D :D 
a tak to prostě někdy bývá ...
Jsem vážně moc spokojená a myslím, že je to změna.

Teď hledám vhodnou vlasovou pěči o barvené vlasy. Vždycky jsem byla zvyklá jen na šampony pro blond vlasy, vybělující, zesvětlující přípravky a najednou budu muset měnit...

Máte nějaký dobrý tip na vlasovou  kosmetiku pro barvené vlasy a nebo přímo pro zrzky?
Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jak se Vám zrzavé vlasy líbí :)

Mějte se krásně.


Ihned po barvení



 
ZuziZuzana
 
Nově mě také najdete na ask.fm/ZuziZuzana

19 komentářů:

  1. Ta barva ti strašně moc sluší!:)
    mě samotné se zrzavá nelíbí, ale na Tobě je moc pěkná:)

    OdpovědětVymazat
  2. supeeer podľa mňa :) veľmi ti to pristane

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší jsi kočka!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Holky moc Vám děkuju, potěšilo mě to. Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty bláho, tahle barva ti hrozně sluší!
    Ostatně jak jsem koukala, tak ti slušela i ta hnědá a o blond ani mluvit nemusím..:) To se prostě někdo má, někomu sluší všechno, někomu zase nic :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se to moc nelíbí. Díky melírům to nemáš jednolitou rezavou helmu alespoň, ale v zásadě se zrzavá hodí jen na ty, kterým sluší ryze teplé podzimní barvy a takových je málo (dámy, vykašlete se fakt na vlasová oživeníčka v červených odstínech, na 90 % to nevypadá ani přirozeně a už vůbec ne pěkně). Možná by stačila jen nějaká zlatavě/medově blond, ale i tak se domnívám, že tahle barevná škála ti nesedí.
    Kosmetika? Žádná. Zabránit tomu nejde, červená se smývá strašně. A rychle. Věř mi, několik let jsem se červenou barvila. Po každém mytí jsem spala na ručníku, měla červená pyžama a stačilo se trochu zpotit, tak i límečky u světlých triček. (Ještěže jsem tehdy měla poněkud rebelský období, bílou nenosila a chodila převážně v černým, ha ha...) A asi tak za tři týdny nejpozději ta barva začala vypadat jako hnusné, vymyté, půl roku neudržované cosi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji za Tvůj komentář. Uvidím jak dlouho barva vydrží, zatím se mi líbí :) je to pro mě změna, tak sama jsem zvědavá jak dlouho u ní vydržím.. Naštěstí mi červená barva nic nebarví, ani pyžamo a při spocení taky nic, tak alespoň nějaké pozitivum :)

      Všem děkuji za komentáře, moc mě potěšily.

      Mějte se krásně, ZuziZuzana

      Vymazat
    2. Tak jasně, rezavá se nevymývá tak moc, abys vlezla do vody a vypadalo to kolem tebe jako kulisa k filmu Čelisti (true story). :-) Ale pokud se někdo barví jakýmkoli odstínem červené, měl by si rozmyslet to, že se to fakt hrozně blbě udržuje. Nejsem kadeřnice, nevysvětlím to exaktně, proč ty pigmety ve vlasech nedrží, ale nedrží.

      Vymazat
  7. Krásna. Strašne ti to pristane. :)
    Máš skvelý blog od teraz ta odoberám dúfam, že si pozrieš môj blog a ak sa ti bude páčiť začneš ho odoberať. :) http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji Ti za moc milý kometář. Na Tvůj blog moc ráda zavítám, děkuju :-)
    Přeji hezký den, Zuza

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,ta barvička je uplne úžasná moc ti sluší a řekla bych ze rozhodne nekvoce ze všech .Take Uz mam blond melíry asi 10let,a přemýšlím také o nejake zrz barvě,Uz mě ta blond omrzela,a hnědá jsem už také byla ale v té jsem se necítila.Min u kadeřnice jsem už už o tom uvažovala ale pak jsem se bála a radši si dala jen přeliv malinko tmavší blond,ale není to ono chtela bych fakt asi uz radikální změnu ..s vymýváním barvy počítám po těch melírech se dlouho na vlasech nic neudrží ale tak se holt člověk nabarvi dříve než za tři měsíce jak u meliru😉 a jak dlouho si tu barvičku nechala působit?bojim se abych nebyla jak pomeranč kdyz to mam Ted blond😉

    OdpovědětVymazat
  10. V te zrz vypadas stokrat lepe a hlavne zajimaveji! .. Cervenu pigment neni medeny!!! Cervena opravdu slusi malokomu, medena jeste zjemena zlatym pigmentem naopak slusi spouste zen, zejmena se svetlyma ocima. Stokrat lepsi nez ta unyla blond ;)

    OdpovědětVymazat
  11. opravdu dokonalý! přesně takovou barvu bych si přála, ale bohužel sem nepřišla na způsob jak se zbavit barvenejch tmavejch vlasů tak, aniž by mi vlasy nevypadaly nebo aby s tim byla moje peněženka spokojená :D závist ! moc ti to sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Dovolila bych si souhlasit s názorem, že rezavá v tomto případě ne. A obecně pokud nejste teplý typ, rezavé se vyhýbat je rada nad zlato. Pokud fotky nezkreslují, tak slečna Zuzana má růžový podtón pleti a k tomu opravdu rezavé odstíny moc nejdou a je patrná umělost (v mládí to ještě jde, ale ke stáru to vypadá hodně blbě). Jedině snad studená červená, ale nešla bych ani do ní, červené jsou ale mor až od určitého věku. Mládí snese relativně všechno. Naopak krásně musí Zuzana vypadat v hnědých vlasech. Já jsem bohužel podzimní typ, kterému rezavá sluší, proto ji taky za boha nechci :) Brala bych raději tu hnědou. Ale tak už to bývá :)

    OdpovědětVymazat
  13. tak to je pecka! po tom, co jsem sjela dolu na Tvoji zrzavou fotku mi zůstala pusa dokořán! zrzavá Ti ohromně sedne!

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...