neděle 27. října 2013

Gabriella Salvete 01 LILA

Přeji hezký večer,

Gabriella Salvete mě v poslední době překvapuje. Laky jsem od nich nikdy nekupovala tak, jako teď. Krásné barvy a super výdrž. Když jsem objevila tento lak, byla jsem nadšená.
Růžová třpytkatá nádhera :)

Lak je v odstínu 01 Lila.
 
Lak má jako všechny mnou vyzkoušené od této značky dobrý štěteček. Kryje v první vrstvě, při druhé získává ještě nádhernější barvu. Co je teda horší je odlakovávání, to jde teda hůře a musím si pomoct pilníkem. Ale zase to vynahrazuje výdrž. Neporušený mi vydrží 5 dní a to je prostě fajn, než každý večer opravovat ošoupané špičky. Takže spokojenost a určitě si zase nějaký koupím.

Budu ráda když mi dáte vědět, jestli od této značky máte také nějaký oblíbený a jestli se Vám vůbec takové třpytkaté líbí :)



NA DENNÍM SVĚTLE
 




STARS ENAMEL 01 lila
 
 
 
Kolem 22 hod. ukončím giveaway o poukázku na namíchání vlastního müsli od www.mixit.cz v hodnotě 150 Kč, poslední možnost se zapojit :)
 
 
 
Navšivte také můj facebookový profil a dozvíte se víc o mém eshopu s dekorativní kosmetikou.
 
 
Děkuji za návštěvu, Zuzizuzana

3 komentáře:

  1. Já mám od téhle značky pouze jeden lak, takový světlé růžový a jsem s ním spokojená, ikdyž mám radši tekutější laky a on je na mě moc hutný:)
    Tento lak se mi velmi líbí, třpytivé laky mám strašně moc ráda, ale nesnáším to jak blbě se odlakují , proto je používám jen málokdy:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyto laky jsou krásné, vlastním dva - světle růžový, takový princeznovský a druhý šedý :) jsou úžasné :) a mám chuť si jít koupit další :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ten lak je nádherný opravdu :) a máš krásný tvar nehtů :)

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...