pátek 11. října 2013

Dokonalý makeup

Tuto knížku jsem si koupila nedávno. Moc ráda chodím do knihkupectví a úplně nejradši mám, když mám novou knihu a voní. Každá knížka voní a já to miluju. Znáte to? :)
Obecně moc ráda čtu, detektivky, povídky, fantasy, přes hororové romány k dobrodružným a ráda si jen tak listuju. Proto když se mi dostane do ruky nějaké to čtení o vlasech, líčení, vizážistice a kosmetice jsem nadšená.
Nedávno jsem si pořídila knížku Dokonalý makeup - Jemmna Kidd. Knížka je moc pěkně zpracovaná a pro začátečníky, kteří se chtěji dozvědět základy líčení a techniky líčení je jak dělaná.
Knížka vyšla v roce 2009, takže najdeme už i o něco novější obrázky modelek než jak je zvykem v knížkách o makeupu ve většině českých knihkupectvích. To mě také vždy odrazovalo od nákupu, když jsem knížkou prolistovala a viděla ty příšerné zastaralé modelkovské fotky, možná to spíš bylo k smíchu :))) Také jste si toho už někdy všimly? :)
Tato knížka už je zpracována mnohem lépe, líbí se mi, jsou v ní pěkné návody líčení.
Někomu se sice nemusí líbit jejich názvy ( Úchvatná za chladného počasí, Na venkově, Chytrá a okouzlující a mě teda osobně nejvíc rozesmálo Mamka jako obrázek :D ), ale taková čeština prostě je a není to nic tak hrozného. Návody jsou zpracovány ale moc hezky, takže jako inspirace supr, vše vysvětleno krok za krokem, takže chválím.
Oceňuji také různé tipy a nápady, které autorka uvádí.
Co je fajn a v knížce mě překvapilo, že je schéma obličeje, kde si můžete dělat své návrhy na líčení a prostě zkoušet vše, jak se Vám líbí. Takže já už mám naskenováno a jdu si jen tak malovat...
protože to je věc, která mě neskutečně moc baví :)

Zakoupila jsem v knihkupectví Kanzelberger za akční cenu 199 Kč (původně 499 Kč)
rok vydání: 2009
224 stran

Budu ráda, když mi dáte vědět, zda máte také rády takové knížky a dále když dáte vědět, zda máte nějaký knižní tip ohledně kosmetiky, líčení, vlasů apod.
Děkuji.









Mějte se krásně.

ZuziZuzana


Nově mě také najdete na ask.fm/ZuziZuzana

2 komentáře:

  1. Po téhle knížce jsem taky pokukovala, ale odrazovala mě její vysoká cena. Za 2 stovky bych už do ní byla ochotná jít :-) Díky za tip.

    OdpovědětVymazat
  2. Jee, milujem knihy o make upe strašne moc:) Táto vizerá super. A cena je tiež super!
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...