čtvrtek 19. září 2013

PALMERS tělové mléko

Ahojky!

Dneska bych Vám chtěla ukázat mé, v poslední době, nejoblíbenější tělové mléko.
Vždy jsem po něm tak nějak pokukovala, vím že jsem kdysi dostala někde několik vzorečků a byla jsem s ním spokojená, ale prostě nevím proč jsem se nikdy neodhodlala k nákupu a ač jsem ho měla kolikrát v ruce a prohlížela, stejně ho nikdy nekoupila. Nedávno když jsem byla nakupovat v Albertu, tak jsem byla mile překvapena. Udělali tam výprodejový stojan, kde bylo celkem dost kosmetiky za super ceny. Proto když jsem toto mlíčko viděla za 35 Kč, ani jsem se nerozmýšlela.
Normálně stojí kolem 150 Kč.

Mléko je neparfémované. Nikdy jsem takové neměla, vždycky jsem vybírala co nejvíc vonící (a stejně vůně na těle nikdy nevydržela... až na tělová mléka Lush, ty nepomluvím nikdy :D )
Mléko je lehké, krásně se roztírá a vyhovuje mi i že nevoní. Když se třeba mažu ráno po sprše a potom se voním, tak se mi vůně aspoň netlučou a je to tak lepší.
Dobře se vsakuje, ale přitom pokožka zůstane krásně hladká. Nezůstane žádný mastný film, ale klidně se můžu po namazání obléknout. Žádný ulepeně mastný pocit.

Občas mám problém, že se mi na rukou z vnitřní strany, dělají takové malé červené pidi pupínky, taková vyrážka. Vždycky jsem na to zkoušela peeling, různě promazávala ale nikdy mi nic nepomohlo. S používáním tohoto mléka vidím zlepšení a to vážně, takže pro mě objev roku!

Toto tělové mléko Palmers obsahuje kakaové máslo a vitamin E.
Je doporučováno k vyhlazování nehezkých flíčků, jizviček a je také vynikající po opalování, dále je doporučován na strie a v průběhu těhotenství.

Za mě super a po dlouhé době vážně dobré tělové mléko!
Až mi dojde, určitě si ho koupím i za plnou cenu, protože vážně za to stojí.

Obsah: 250ml, cena: +-150 Kč.





Každý den aktualizace na instagramu, odkaz úplně nahoře :)

ZuziZuzana

2 komentáře:

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...