pátek 16. srpna 2013

Balea BLOND


Šampónů mám několik a zásobu na pár měsíců dopředu, ale mám neustálou potřebu nějaký další vždycky koupit. Znáte to, vidíte reklamu s krásnou modelkou a ještě krásnějšími vlasy a myslíte si, že po použití je budete mít jako ona? A nebo nějaká supr akce, kdy tam ten výrobek nemůžete prostě nechat a ve výsledku Vás to možná vyjde ještě dráž než by jste to koupily normálně? :D Anooo, tak takový občasny záchvat mám :-) tak a teď se přiznejte, kdo další? :-)
Takže mi neutekl ani tento, já si ho všimla až teď, takže pro mě novinka (nevím jestli novinka. nejspíš ne!) a je to šampon a kondicionér BALEA BLOND určený pro všechny blondýnky ať už přírodní nebo barvené.
Já už se barvím a melíruji na světlý odstín několik let, až na menší změnu, kterou jsem udělala minulý rok v létě, kdy jsem se obarvila na hnědo, mohly jste vidět zde :-)

BLOND řada mě nijak nenadchla. Šampon i kondicionér jsou na tom konzistencí stejně. Barevně taky, obsahují třpytky a vůně nijaká. Nevoní a ve vlasech zůstává taková zvláštní vůně nevůně.
Šampon je normální, nenadchne, neurazí, pění dobře, vlasy umyje, ale toť vše.
Kondicionér je úplně k ničemu, vlasy mi neuhladí, nezjemní, neprovoní, špatně se rozčesávají, nic co mám i s tím nejobyčejnějším kondicionérem.
Tato řada je pro mě propadák !

!!! Takže za mě tahle řada určitě NE !!!
To se jim nepovedlo. V podstatě jediná vlasová řada, která mi vážně vyhovovala a je vážně skvělá je OIL REPAIR. Pokud by jste si chtěly přečíst mou chválu na tuhle řadu, můžete zde :-)
 
 
 
 
ZuziZuzana

Více fotek, každý den na instagramu :-)

3 komentáře:

  1. A mamce tady ten celkem vyhovoval ... :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. mám z tej rady kondicionér na kučeravé vlasy a musím povedať, že je naozaj dobrý! Balea má naozaj dobré výrobky!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Já Baleu moc nemusím..:)

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway na tém back to school :) Budu ráda, když se zúčastníte! :)

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...