středa 12. června 2013

COLORAMA Maybelline


Ahojky.

Udělalo mi velkou radost, když jsem obdržela balíček, kde jsem našla několik výrobků od značky Maybelline COLORAMA. Maybelline jako značku mám moc ráda, mám zde několik oblíbených výrobků a tak mě to velmi potěšilo.
A co jsem v balíčku našla?

3 lesky na rty v odstínu 475, 377, 273
3 laky na nehty v odstínu 749, 108, 67
3 oční stíny v odstínu 809, 605, 305
Tvářenka v odstínu 301

Jako první začnu tvářenkou. Okamžitě jsem se do ní zamilovala. Nádherný korálový odstín, úplně dělaný na léto, který dodá opálené pleti krásný lesk a tvářičkám barvu :) Okamžitě jsem musela vyzkoušet a je prostě skvělá, už jí používám nějaký ten pátek a určitě si jí pořídím zas. 
Odstín mi naprosto sednul.
Balení je jinak obyčejné, jednoduché. Vyhovuje mi průhledný obal. Vlastním více tvářenek a takhle okamžitě vidím barvu, tudíž nemusím hledat správný odstín, ale jen mrknu a nemusím otvírat každou krabičku. Jednoduchost mi vyhovuje. Nepotřebuji žádné spešl krabičky.
Tvářenka je velmi jemná, velmi dobře pigmentovaná. Výdrž je také skvělá, i po 12 hodinách v práci mi stále drží.
Je fajn, že nepráší. To mě vážně dokáže naštvat, když je tvářenka všude jinde, jen né na štětci. Odstínem se mi vážně krásně trefili, mám tyhle korálovky ráda.
Tvářence nemůžu nic vytknout, je skvělá.

Stíny jsou opět v jednoduchém obalu. Jak už bylo zmíněno, vyhovuje mi, kvůli viditelnosti stínu, nemusím dlouho hledat. Stíny mají velmi jemné složení, trošku práší, ale na štětci se udrží dobře. Musím moc pochválit velmi dobrou pigmentaci. Velmi mě to překvapilo a například zlatý stín v odstínu 605, je vážně zlatý. Po nanešení Vám nezbydou na očích jen třpytky, ale vážně krásná zlatá barva.
Tyrkysový stín v odstínu 809 je velmi výrazný.
Růžový( 305) je jemný, decentní, takže pro každodenní jemné líčení je ideální.
Používám s podkladovou bází Artdeco (MŮŽETE SI PŘEČÍST ZDE) a výdrž stínu je naprosto vyhovují. Bez báze nemám vyzkoušeno, tudíž nemohu posoudit výdrž bez. S bází mi vydrží celý den, žádné spojování do nehezkých čárek.
Takže oční stíny také spokojenost.

Lesky na rty jsou klasické tak, jak asi všichni známe, nevím jestli se v té přemíře lesků, co je nám nabízeno, se dá šlápnout vedle. Pokud tedy není úplně nějak příšerně parfemovaný a nebo neskutečně lepí.
Tady se ani jedno nekoná. Lesky jsou lehké, lepí tak nějak normálně. Ale to mi nepřijde nijak neobvyklé, ještě jsem totiž nenarazila na lesk, který by nelepil. Takže tak :)
Lesky jsou v menším (pro mě praktičtějším) balení, obsah: 5ml.

Laky na nehty od Colorama znám. Už nějaké odstíny znám a vždy jsem byla spokojená.
Obsah: 7ml
Odstíny jsou syté a rychle schnou. Výdrž je taková průměrná, mě všechny laky na nehty drží pěkné 3-4 dny, pak už musím lakovat znovu.
Odstíny pro mě trošku nevyhovující, ale určitě je využiji :)

Už máte něco od Maybelline COLORAMA vyzkoušeno ? 


Byly jste spokojené?








ZuziZuzana

5 komentářů:

  1. Ahojky Zuzi..:) Je super, že jsi zpět ..

    Já mám od Coloramy asi 8 laků :) Nakoupila jsem si je minulý týdne v Rossmannu, kde jeden výjde na dvacku a jsou to vážně skvělé barvičky

    OdpovědětVymazat
  2. Včera jsem si odnesla z drogerie ten žlutý (749) a tmavě modrý (80).. tak uvidím až je vyzkouším. Ale barvy super!

    OdpovědětVymazat
  3. jsou super :-)) mám dva laky jiných barev, ale jsem s nima moc spokojená :)

    thevoguebyme.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...