pátek 7. prosince 2012

Essence TEKUTÉ LINKY

Ahojky!

Tekuté linky patří k mému každodennímu líčení, přesto je nekupuji nějak často a vydrží mi opravdu dlouho. Mé předchozí linky byly od značky ELF ze základní řady Essentials a byla jsem s nima velmi spokojená. Ale jelikož jsem momentálně od ELF nic nepotřebovala a nechtělo se mi objednávat jen jednu věc, vyrazila jsem do drogerky. Myslím si, že za tekuté linky člověk nemusí utratit majlant, a až na pár rozdílů, všechny mi přijdou velmi podobné. Jediné, co u tekutých linek hledám je balení s pevným štětečkem. Nemám ráda jen takový ten ,,vlas" nebo jak to nazvat :D
A také chci výdrž a aby se mi nerozmazávaly. To ale nezjistíte pokud nezkusíte, každému sedne něco jiného, každý má jinou pleť. Někdo mastější, někdo sušší víčka.
Linky Essence jsem zakoupila v drogerii Rossmann a byly určitě nejlevnější, co tam měly, stály mě
+-60 Kč. Používám je už nějakou dobu a jsem spokojená. Balení je velmi dobré a štěteček přesně takový, jaký si představuji. Na očích mi vydrží celý den, při mých 12-hodinových šichtách je to super věcička :) Jsou krásně černé, žádné šedivky! A černé vydrží až do večera. nerozmazávají se a zůstanou na svém místě.
Takže pokud se právě rozmýšlíte a nebo hledáte dobré tekuté linky, určitě vyzkoušejte tyto! Za tu cenu, stojí za to.

Teď když o tom tak přemýšlím, tekuté linky používám už strašně dlouho a pomalu si nedokážu představit, že bych měla někam do společnosti vyrazit bez nich. Tužka mi nevyhovuje, nemám ráda, když je líčení rozmazané a linky nedrží na svém místě. Máte to taky tak? :)


Používáte tekuté linky a jsou nějaké Vaše nej?
Nebo máte stejný názor jako já?




A co takhle nějakou vánoční giveaway? :) Blíží se to tu k 300 čtenářům, tak by jsme to mohli spojit :) :) 
Co třeba nějaký výrobek od LUSH? :)

9 komentářů:

  1. tieto mám, najprv som sa zľakla aplikátora, lebo predtým som mala štetček a toto sa mi zdalo hrubé, ale nakoniec je to oveľa lepšie :)

    OdpovědětVymazat
  2. teraz použivam od miss sporty od essence som ešte neskušala, možno skusim inak som za suťaž :)

    OdpovědětVymazat
  3. ty jsem měla a moc spokojená jsem nebyla :/

    OdpovědětVymazat
  4. mám od Essence ty gelové, žádné lepší jsem zatím neměla :) ale tyhle taky ozkouším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám od essence třpyticé modré, protože na mě jsou klasické černé příliš tvrdé. Nosím je jen občas a jsou pěkné, ale probém je jejich silná nevoděodolnost

    OdpovědětVymazat
  6. Linky používám každý den. Mám linky od miss sporty. Není to štěteček, je to 'cosi' dost pevného. A i když pršelo, tak se mi moc nerozmazali a vydrží celý den nepoškozené :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,
    osobně mám radši tužku na oči ale i tekuté linky používám velmi často a to většinou od značky Oriflame a doposud jsem s nimi byla dost spokojená až na pár výhrad k aplikátoru, který je na mě až moc tlustý a málokdy se mi povedlo udělat linku užší, ale jinak nemám co dodat. x)

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem dříve od Essence používala ten voděodolný fix, nyní používám gelové linky. Obojí drží perfektně :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...