čtvrtek 11. října 2012

Denní elixír s oleji GLISS KUR

Ahojky :)

Tak jak si zvykáte na zimu? :) Já jsem se hodně bránila zimnímu oblečení a stále vyrážela spíš nalehko, ale dneska jsem vytáhla válenky a bylo mi akorát :) Nic jiného mi ani nezbylo a nejspíš v nich budu chodit ještě dlouho. Po sobotní párty mám lehčí výron kotníku a do ničeho jiného se nevejdu :D Tak to by bylo na úvod  a tímto se omlouvám za mou menší neaktivitu :)

Denní elixír s oleji Gliss Kur

Tento denní elixír s oleji od Gliss Kur mě lákal, už když jsem ho viděla v reklamě.
Když mi docházely tekuté krystaly na vlasy a já přemýšlela, co nového bych mohla vyzkoušet, napadl mě tento olej, který se mi nezdál jako úplná blbost.
Bála jsem se, aby hodně nemastil a nezatěžoval vlasy, protože na to, že je to Gliss Kur mi přijde tento olej docela drahý, abych ho použila jednou. Zakoupila jsem v DM, obsah 75ml/169 Kč. A to myslím, že byl zrovna ještě v nějaké akci, jinak vychází kolem 199 Kč.

3 ZPŮSOBY POUŽITÍ: regenerace vlasů před umytím, bezoplachová péče po umytí, záverečná péče pro finální úpravu účesu.

Já používám jako bezoplachovou péči po umytí. Dávkovač vytlačí takovou větší kapku, mě stačí 3-4 zmáčknutí. Olej je celkem dost hustý, žlutě zabarvený a moc hezky voní.
Tento olej používám +- 14 dnů, po každém umytí. A jsem spokojená! Olej vlasy krásně zjemní a přitom nezmastí. Co se mi moc líbí, že dělá vlasy krásné lesklé a to se mi jen tak po ničem nestává  a vážně mě to překvapilo. Mé vlasy jsou hodně suché, melírované a jen tak něco jim nesedí.
Takže za mě ANO, jsem spokojená a tímto u mě Gliss Kur boduje :)






Zuzizuzana

4 komentáře:

  1. Až budu mít peníze, které nebudu potřebovat na nic konkrétního a tenhle olej bude někde ve slevě, tak ho možná vyzkouším.:) Vypadá zajímavě, ale ta cena....:/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mě ta cena docela zarazila, ale účinky jsou velmi dobré :) Na to že je to Gliss Kur jsem počítala, že bude stát tak do 100 Kč :D

      Vymazat
  2. Gliss kur překvapil..ale je fakt, že já mám zas ráda jejich dvousložkový nesmývací balzám.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem ho zahlédla v reklamě a říkala jsem si, že bych ho ráda vyzkoušela, vypadá zajímavě!:)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...