středa 12. září 2012

ROHTO - ,,vybělující" oční kapky

Na tyto kapičky se mě hodně ptáte, tak Vám o nich konečně něco napíšu :)
Kdysi dávno mě zaujaly ve videu Michelle Phan, můžete kouknout třeba zde (v minutě 3:35), kde je Michelle používá a já po nich začala pátrat. V té době jsem hledala nějaké kapičky, které by mi pomohly zvlhčit oči a dobře se mi nanášely čočky, které nosím celkem často. Střídám brýle, dioptrické čočky a někdy i čočky barevné. 
Oči celkem namáhám a tak je to pro mě skoro nutnost jim takhle ulevit
Tyhe kapičky ROHTO jsou skvělé. Můžete si vybrat ze 4 druhů - cool, arctic, ice a nově také hydra. Já jsem si vybrala ,,nejslabší" a to zelené Cool.
Nějak jsem neměla odvahu hned na ty nejsilnější, protože ač jsou chválené, bála jsem se toho zvláštního pocitu o kterém každý psal a nevěděla co čekat :)
Stačí 1-2 kapičky a já je používám 2x denně. Je to zvláštní pocit, když si kápnete a nevím jak to popsat. Nijak nepálí, jak si někdo myslí, spíš máte pocit jako by jste měli takové fresh, zmrazené oči :) Je to pocit, který se špatně popisuje. Po chvilince nemáte žádné červené oči a ani jednu červenou žilku.
Já jsem z kapiček nadšená a vyrží dlouho (ale po otevření by jste měli spotřebovat do 3 měsíců).
Za prvé pomáhají a dělají dobře mým očím, mám lepší pocit a za druhé to ještě dobře vypadá, když máte úplně vybělené bělmo (zvláštní slovní spojení ) :) Chtěla jsem Vám to nafotit, ale bohužel toto můj foťák nezvládne, ale pokud se mi podaří udělat slušné fotky, aby jste viděli rozdíl, tak je přidám sem do článku :)

Obsah: 13 ml
Cena: +-150 Kč včetně poštovného (dle kurzu)

Objednávala jsem s kamarádkou z oficiálních stránek:
www.myrohto.com

Takže pokud hledáte dobré oční kapky, tak ROHTO opravdu DOPORUČUJI.





5 komentářů:

  1. Ahoj diky za clanek, muzu se zeptat, kde jsi kapicky nakonec sehnala? Taky me kdysi u Michelle zaujaly:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, objednávala jsem s kamarádkou z ofic. stránek, doplnila jsem do článku :) A Michelle je prostě skvělá :)

      Vymazat
  2. můžu se zeptat kde sis koupila barevné čočky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně poprvé jsem je kupovala v optice, kde jsem si mohla všechno pořádně vyzkoušet, abych věděla, které jsou pro mě ty nej a které mi sedí. Byla jsem s nima spokojená, ale v optice jsem platila přes 1000 Kč (měla jsem v tom tedy i vstupní prohlídku na kontaktní čočky),ale i tak to bylo hodně, proto jsem hledala ověřený obchod a pravidelně nakupuji zde:
      www.kontakto.cz

      Kupuji tam i čočky dioptrické. Barevné používám FreshLook, klasické dioptrické používám Acuvue Oasys. S obchodem jsem spokojená.

      Vymazat
  3. Ahoj, moc pěkný článek:) Kapičky mě moc zaujaly, ale chtěla bych se zeptat jestli ten obchod na který mě přesměrovali (drugstore.com) normálně zasílá i do ČR a přes co se platí - paypal atd.:) Předem děkuju za odpověď:) A BTW: moc pěkný blog a super články.. hned jsem se začetla:D

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...