úterý 18. září 2012

OBLÍBENÁ VLASOVÁ PÉČE - září

Ahoj!

Dnes bych Vám chtěla ukázat oblíbenou vlasovou péči.
Vlasovou kosmetiku celkem dost často měním, ráda zkouším nové výrobky a vydrží u mě jen pár výrobků, které používám pravidelně. Jiné výrobky používám v létě a jiné zase v zimě.
Proto jsem do článku připsala měsíc a alespoň budu moct sledovat i já, co u mě vydrží a co si kupuji pravidelně.
Vyfotila jsem Vám, co momentálně používám a co mi sedí.



ŠAMPONY


L'oréal Lumino
Tento šampon používám asi tak něco málo přes měsíc, takže celkem krátce a už teď vím, že se u mě nějakou dobu ohřeje. Jelikož mám opět ve vlasech melír a potřebovala jsem jim dodat trochu života, hledala jsem šampon, který by nebyl silver, protože mě začal v poslední době strašně (opravdu strašně) vysušovat. Zaujal mě tento, který má oživovat barvu melírů, dodávat lesk a lepší tónování. Už po prvním použití jsem byla spokojená a čím déle používám, tím jsem spokojenější. Vlasy dělá hezké, jemné a i bez použití kondicionéru se s nima dobře pracuje.
A voní po malinách, krásná vůně, která vydrží nějakou chvilku ve vlasech.
Lumino šampon mě překvapil a mým vlasům dělá dobře.

Lush I love Juicy
Šampon o kterém jste u mě na blogu určitě slyšely a prostě patří do mého inventáře vlasové kosmetiky.
Je prostě skvělý a já jsem s ním naprosto spokojená.
Když moje vlasy potřebují důkladnou očistu, šáhnu po I love juicy a výsledek je zaručen. Vlasy jsou čisté, lehké a dělá krásný objem. A vůně? Ovocná bomba!
Podle mě nejlepší šampon od Lush.

Lóréal Intense Repair
Tento šampon je pro suché vlasy, které potřebují výživu a to ty mé určitě potřebují.
Na normální až mastné vlasy bych nedoporučovala, protože si myslím, že by vlasy hodně zatížil. 
Když ho používám častěji a nestřídám ho s jinými šampony, tak mi vlasy hodně plihnou a jsou takové těžké bez objemu. Ale na prostřídání je velmi dobrý a mým konečkům prospívá.
Staší ho malinko, pumpičku dvakrát zmáčknu a je ho až až... Takže i dlouho vydrží.
Momentálně je z této trojky nejhorší, ale uvidíme, co udělá začínající zima a možná se vyšplhá na první místo. I když teď už pokukuji už po řadě Absolut repair. Tak uvidíme, který to v zimě vyhraje :).



KONDICIONÉR A MASKY


Tak koukám, že jsem zapomněla vyfotit mou nejoblíbenější masku vlasy a tou je Gestil Wonder. Myslím, že jí asi všichni znáte a nebudu se o ní zbytečně moc rezepisovat. Psala jsem o ní ZDE.
Je prostě dokonalá a moje vlasy dává dohromady!

Mezi oblíbený kondicionér řadím opět kosmetiku Lush.

Lush American Cream
Jako první mě zaujala lahvička, která si mě získala svou jednoduchostí. Když jsem otevřela a ucítila tu nádhernou krémovou vůni, získal si mě podruhé a když jsem ho použila, naprosto mu propadla a budu kupovat už několikáté 500ml balení.
Když nepoužívám masku, tak American Cream používám po každém umytí.
Vlasy dělá nádherně měkké, dobře upravitelné a voňavé až do dalšího mytí. 
Další věc, kterou řadím do svého vlasového inventáře. 

Kallos LATTE
Maska, kterou jsem zakoupila nedávno a používám asi přes měsíc. Zaujalo mě velké balení (800ml), které mě vyšlo na krásných 95 Kč. Zakoupila jsem na www.parfums.cz, kde mají více výrobků od této značky. Já o této značce slyšela poprvé a možná, že zkusím i něco dalšího. Maska je dobrá, možná velmi dobrá, když zohledním množství a kolik mě stála :)
Dávám jí do suchých vlasů, nechám působit 10-15 min a jdu smýt šamponem. 
Vlasy mám po ní jemné a dobře s nima pracuje. Vůní mi připomíná vanilku, která ve vlasech celkem vydrží. Když to s ní přeženu a nechám jí působit déle, tak mi po ní vlasy celkem elektrizují, ale už jsem to vychytala a musím hlídat čas :)
V nabídce mají jednu variantu PLACENTA, která mě také lákat vyzkoušet, ale myslím si, že v nich nebude až tak velký rozdíl. 

PÉČE  NAVÍC :)


Tak a dostáváme se do kategorie, která se mění celkem často, stále zkouším něco nového. Potřebuji něco, co mi pomůže rozčesat vlasy a dodá jim trochu lesku.
Dlouhodobě používám Gliss Kur. Měla jsem ho ve všech možných variantách, vím že je to všechno na jedno brdo, ale prostě ho stále kupuji. Pomáhá mi dobře rozčesat vlasy a jelikož už ho používám od svých velmi mladých let, tak ho používám možná už jen ze zvyku :) Momentálně používám sprej s keratinem. Zázraky na vlasech nedělá, ale dobře se rozčesávají a sprej celkem i hezky voní.

Další věc, kterou potřebuji a nedokážu posoudit, zda vůbec pomáhá, jsou různé spreje a krémy na žehlení vlasů. Teď jsem zakotvila u Got2be Smooth&Chic Lotion. Krém je příjemný a nemám po něm mastné vlasy. Nemohu posoudit, zda pomáhá proti přepalování vlasů při žehlení, nějak to nedokážu posoudit :D Ale dělám to pro svůj dobrý pocit a něco mi říká, že jim alespoň tolik tím žehlením neubližuji :) Ale značku Got2be mám celkem ráda, používám od nich laky na vlasy, jsou prostě nejlepší a nejvoňavější! Občas použiji i takový ten lesk ve spreji a tento krém je také dobrý.

A poslední věc, kterou potřebuji jsou různé oleje, tekuté krystaly a spreje, které dávám do konečků. Střídám toho hodně a nejraději mám tyto dva pidi výrobky, které mi vydrží strašně dlouho, protože jich potřebujete maličko.
CHI Silk Infusion    &    Biosilk Silk Therapy
Tyto dva výrobky mi přijdou velmi podobné a nevidím v nich po použit rozdíl. Vetřu do suchých konečků a výsledek je super. Konečky už nejsou tak suché, vlasy jsou krásně leské a nemáte pocit mastnoty. CHI i Biosilk jsem poprvé viděla u JuicyStar07 na youtube a moc mě zaujaly.
Když o tom tak přemýšlím, možná mám raději Biosilk :)

Tak a to je asi vše, co momentálně používám a a čím jsem spokojená :)

Máte nějaký oblíbený výrobek, který by jste mi mohly doporučit na suché vlasy?

A jaká je Vaše oblíbená péče?

Mějte se krásně, Zuza




8 komentářů:

  1. Koukám, že o své vlásky pečuješ! I já, mám toho doma tunu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek! Zaujal mě ten LUSH šampón, já jsem od nich měla zatím jen jeden kondicionér a moc mě nebavil. Chi Silk Infusion mám ráda, chystám se vyzkoušet Biosilk. Jinak žádné produkty na tepelnou úpravu nepoužívám, jsem na to nějaká líná, resp. jsem líná ty vlasy nějak tepelně upravovat, vždycky je jenlehce vyfénuju a nechám doschnout na vzduchu :).

    OdpovědětVymazat
  3. Vlasovka mě moc baví :)! Používám Loreal absolut repair šamp+masku a jsem zatím spokojená, nijak extra mi vlasy nezatěžuje, ale to asi nic :) Podobně skvělý účinek na mě má Dove intense rapair šamp+kondi, můžu doporučit.
    Co se týče péče "pod" fén nebo žehličku, taky nevidím jestli to fuguje :D Ale tak člověk má ten lepší pocit no... :D
    Biosilk asi vyzkouším, jsem úchylná na různý krémy, oleje a péče na suchý vlasy. Používám taky ten Gliss kur různý druhy, Orofluido a různý krémy (pantene, john frieda..), serum na konečky Avon, Gliss Kur atd. :D Snažim se ty přesušený a zničený konce nějak usměrnit a donutit se tvářit jako vlasy z reklamy :D

    OdpovědětVymazat
  4. tuhle kallos masku a olejík biosilk nebo chi si chci už dlouho koupit :) a ten lotion got2be mám taky ale na vlasech mi příjde nic moc :/ :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ako vidim tak vlasy vobec nezanedbavaš, pekna zbierka :) Rada by som vyskušala niečo od Lush na vlasy :) super článok

    OdpovědětVymazat
  6. máš toho na jeden měsíc celkem hoodně Zuzi :D já to mám skoro podobné, akorát tam mám ještě nějaké kúry na objem a podobně.. Na suché vlasy bych Ti doporučila Elseve šampon, takový ten růžový, možná ho znáš.. já ho používám, když mám vlasy celkem zničené a suché... No ale absolutní bombou na suché vlasy je Vaječný šampon z Babiččiny lékarny - je pro zesvětlené vlasy, ten jsem používala když jsem přijela z dovči, k tomu ještě masku na vlasy a vlasy se mi celkem vzpamatovaly :)

    OdpovědětVymazat
  7. jaký přípravek používáš na roztřepené konečky?

    OdpovědětVymazat
  8. Bez rozčesávače to nejde :-)...............Pekny blog,,sleduji te!

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...