sobota 22. září 2012

Dermacol BB cream

...aneb hrůza v tubě!!! Včera mi sestra přinesla nějaké vzorečky tohoto BB krému a já dneska celá natěšená ho chtěla vyzkoušet.  Ještě štěstí, že jsem nikam nevycházela a zůstala doma.
Jelikož mám jen vzoreček (bohatě stačil) nemohu posoudit balení, takže to přeskočíme a dostáváme se ke konzistenci. Hodně lehká, krémová, na mě trochu mastnější.
Krém je bez parfemace, silikonů a parabenů.
Mám odstín light a je na mě celkem dost oranžový.
BB krém 8v1 slibuje toto: hydratuje, sjednocuje tón pleti (hahaha), kryje nedokonalosti, rozzáří (to co Vám udělá na obličeji, s tím jednoznačně zazáříte) , podporuje regeneraci, zklidňuje (mě teda spíš rozčílil než zklidnil :) :) , zlepšuje pružnost pleti, OF 30.

Nanášela jsem ho prsty na vyčištěnou pleť. Nanášel se velmi dobře, ale co mě zarazilo, že hned na pleti schnul a začal se špatně roztírat. Snažila jsem se ho jemně rozetřít, ale hned začal cuckovatět a na bradě se mi začaly dělat takové ty ošklivé žmolky. Stále jsem se velmi jemně snažila rozetřít, aby to alespoň trošku vypadalo. NEŠLO TO. Po chvilce mi vyskákaly takové mapy, že to ani nebylo možné !
Takže jsem vzala odličovač a bylo po celém tomto zázraku.
Nevím, jak na takovou hrůzu může někdo dělat reklamu.
A já přitom chtěla být jen krásná, jako Táňa Kuchařová :D :D
Takže zase nic a těmto ,,pravým" BB krémům se vyhnu, jak jen to půjde!
Odvážlivci mohou zakoupit v drogerii DM za akční cenu 199 Kč.

UŽ JSTE HO TAKÉ VYZKOUŠELY? JAKOU MÁTE ZKUŠENOST? UŽ JSTE NAŠLY TEN PRAVÝ BB KRÉM A NEBO PO NĚM ANI NETOUŽÍTE?


Nejsem vůbec nalíčená, ani nemám kožní nemoc, tak se nelekejte :)
Použila jsem jen Dermacol BB cream.



A malé upozornění pro účastníky giveaway! Celkem dost z Vás se neregistrovalo na stránkách www.rumors.cz, přitom to je u podmínek giveaway! Těm, co se neregistrovali nebude zaslán kupón na 15% slevu na nákup a nebudou zařazeni do losování. Děkuji.

ZuziZuzana


24 komentářů:

  1. A zrovna Dermacolu bych ze všech těch našich v česku dostupných napodobenin věřila. Teď už to vím. :-) Oni více méně nepochopily význam BB creamu. Všichni jej vyrábí zabarvený jako make-up přitom originál je šedo-bílý krém který se vybarví až po nanesení na pleť jinými slovy se přizpůsobí.Škoda mluvit, nejlépe koupit ze zahraničí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si to myslím.. Je to hrůza. Já jsem si říkala, že ten Dermacol bude z těchto drogérkových ještě nejlepší a tohle jsem fakt nečekala! :)

      Vymazat
    2. jedině lOreal je bílý a nějakýma částičkama a zabarví se..

      Vymazat
  2. bože, to je des! kým som čítala, čakala som, že to budú jemné pruhy, ktoré sa nedajú rozmazať, ale toto... to, čo je na fotke, to je fakt hrôza :D teda, nechápem veľmi, ako si taká značka ako dermacol, dovolí poslať na trh túto príšernosť

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jsem se vážně snažila. Na fotce to ještě jde, skutečnost byla ještě horší :D Něco takového se mi ještě nestalo :)

      Vymazat
  3. Ahoj... Tyjo, přesně tenhle jsem si nedávno koupila (odstín Desert) a jsem maximálně spokojená... není třeba špatný ten vzoreček? Krásně se roztírá, je lehký, nejsem lesklá (jen tak přirozeně, hezky), pleť mi krásně sjednotí, je hebká na dotek... A i když je o trošku tmavší než má pleť, vůbec to není poznat, takže já jsem z něj nadšená. Naprosto, ještě víc než z Dermacol Tónovacího krému 2v1 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych to taky viděla spíš na špatný vzorek. Používám ho cca týden a jsem z něho nadšená - pleť vyhladí, projasní, hydratuje, prostě super. Žádné žmolky ani mapy mi nikdy neudělal :)

      Vymazat
  4. Aha tak koukám, že tohle nebude nic pro mě :D

    OdpovědětVymazat
  5. Proto se raději u nás dostupným BB krémům vyhýbám.. :D Zkoušela jsem ze vzorků ty klasické bb a to je úplně něco jiného, než to co se nabízí u nás.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyhýbej se jim jak se dá :) Já už je nechci ani vidět :)

      Vymazat
  6. Mám stejnou zkušenost, taky mi žmolkovatěl a drolil se... hrůza, ještě že mám několik asijských, které mi vyhovují a nemusím se spokojit s tou hrůzou, dostupnou na českém trhu.

    OdpovědětVymazat
  7. No tak teda nevím...
    Koupila sem si ho ze zvědavosti a navíc po velmi dobrých zkušenostech s dermacolem hned jak přišel do drogerií, .. pravý bb cream to určitě není ale z těch drogerkových mi vyhovuje nejlépe, nejsvětlejší odstín je vážně světlý a je fajn i na mou suchou pleť..
    Takže asi špatný vzoreček nebo fakt nevím

    OdpovědětVymazat
  8. Cha, tak to jsem ráda, že jsem se mu vyhla obloukem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To buď velmi ráda :) Já bych za něj 199 Kč nechtěla dát, to by mě mrzelo jak nikdy :D

      Vymazat
  9. Jejda, díky za fotky, u textu jsem si to neuměla moc představit, ale bože, vypadáš s tím, jako bys měla kožní chorobu :/ A to jsem si říkala, že bych tomu mohla dát jako zástupci evropských BB šanci (chtěla jsem si koupit novej tónovák na podzim), ale děkuju pěkně, zůstanu si u svojí Asie .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kožní choroba mě rozesmála :D Já se rozmýšlela, jestli fotky vůbec zveřejnit :D Ale byla to vážně hrůza..Přitom nemám nějak problémovou pleť, sedne mi téměř vše, ale tohle je kruté :)

      Vymazat
  10. Vidím, že ten BB od Dermacolu je opravdu hrůza. A přitom jejich tónovací krém mi přijde opravdu dobrý...Tak nevím, kde soudruzi udělali chybu..:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soudruzi zřejmě vůbec nepochopili, co je BB krém :D :D Ale tak beru to pozitivně, každá zkušenost dobrá :D

      Vymazat
  11. Ahoj :) Já měla možnost také vyzkoušet vzoreček ( viz. můj blog: http://www.zeldamartina.blogspot.com/2012/09/dermacol-bb-cream-8in1-preji-hezky-i.html?m=1 ) a i když je pravda že tento BB krém nemá nic společného s pravými asijskými BB kremy, stejně jako všechny ČR BB krémy, tak mi žádné žmolky ani fleky nedělal. Měla jsem ten tmavší odstín natural, ale když se pořádně rozetřel, tak ani nebyl tak tmavý. Nejspíš si měla špatný vzorek. Já bych si ho ale nekoupila, lepší už je od Dermacolu jejich tónovaci krém 2v1.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj :-) Já mám úplně opačnou zkušenost. Ze začátku jsem si myslela, že mi tak tekutá konzistence nebude vyhovovat ... ale naopak jsem nadšená. Prozáří můj obličej a působí přirozeně. Roztíral se mi vždy dobře a nikdy na obličeji ani flíček. Asi by to chtělo vyzkoušet více vzorků ... myslím si, že taková recenze z jednoho mini pytlíčku je neobjektivní.
    P.S. Jinak Dermacol vyrábí pouze pytlíčky natural, tedy nevím, jak se Tobě mohl dostat light, když ho nikdy nevyrobili.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, já jsem vyzkoušela BB Garnier a ten mi opravdu neseděl. Byl na mne hrozně mastný. Naopak Dermacol byl od prvního použití super. Nečekám , že moje pleť po použití jakéhokoliv BB krému bude úplně bez chybičky , tak jak to ukazují nesmyslně v reklamě na Garnier, ha ha ha. Ale je pravda , že Dermacol mi vyhovuje , pleť je hladká a přirozená. A jedno velké pozitivum vidím v tom, že po týdenním používání se mi výrazně zlepšilo akné. Nevím zda je to tím extraktem z Physalis nebo něčím jiným, ale je to paráda. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já zkoušela jen ten od Garnier-díky Lady Boxu, ale všichni na něj plivou a mě se líbí, až teda na ten výběr odstínů, protože v mém nejopálenějším období byl stejně Light o stupeň tmavší.Teď je zima a čeká tu do léta-snad mu nic nebude.Ale mapy by mě fakt naštvaly, podle fotek teda těpic.

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám od Dermaolu tónovací krém a v pohodě :D Ale jinak BB creamum neverim :D pěkný článek!!!

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...