pondělí 20. srpna 2012

BIODERMA Sensibio micelární voda

Micelární vodu Bioderma určitě všichni znáte. Kouká na nás z každého blogu, někdo jí miluje, někdo nenávidí :D I já jsem dlouho odolávala, ale nevydržela jsem a chtěla tento zázrak vyzkoušet!
Objednala, zaplatila a těšila jsem se na pošťáka :)
Mohly jste už vidět v tomto článku, který jsem psala před nějakou dobou. K recenzi jsem se dostala až teď, kdy mám v lahvičce tak 1/3 a tak Vám na ní napíšu můj názor :)
Má pleť je smíšená, na T-zóně celkem mastná a tváře suché. Rozhodovala jsem se zda objednat ze zelené řady Sébium nebo tuto Sensibio. Nakonec vyhrála růžová řada :)

Micelární vodu používám každý večer. Dlouho jsem používala odličovací mléko Balea Sensitive, které mi vyhovalo, ale v poslední době mě z něj začalo pěkně pálit v očích (nejspíš zase nějaká inovace) a tak byl pravý čas na změnu.

Nějak jsem nevěřila, že mě tato voda dokáže odlíčit, vždy jsem měla problém s odlíčením očí! Ale jsem vážně z toho překvapená, voda odličuje velmi dobře! Při používání mléka Balea (u mě s použitím každého mléka) jsem vždycky musela oči dlouho šmudlat a spotřebovala celkem dost odličovacích tampónků. Teď mi stačí 1-2 a je pryč řasenka i tekutá, případně gelová linka. Tampon přiložím, nechám chvíli působit na oku a pak stáhnu. Takhle mi to jde dobře a nemám černý celý obličej. Makeup na obličeji jde velmi dobře, s tím jsem ale nikdy problém neměla.
Pak už jen nechám uschnout, případně dočistím a HOTOVO :)
Pleť je po použití jemná a strašně taková hladká, nejspíš řádně vyčištěná :) Po použití nemám pocit vysušení ani pnutí na obličeji.
Obal Biodermy je velmi jednoduchý. V průhledném obalu je alespoň vidět, kolik ještě zbývá a to se mi líbí. Je bez parfemace, trochu něco cítím, ale je to taková nijaká vůně.

Micelárku používám každý večer a jsem spokojená. Pro začátek jsem si objednala menší balení, které mi ještě nějakou dobu vydrží, ale určitě příště koupím balení velké. 
Pokud ji ještě nemáte a uvažujete o koupi, já ji mohu doporučit. 

V lékárně vychází celkem draho, já zakoupila na eshopu www.parfums.cz a to přímo zde:

250 ml jsem zakoupila za 274 Kč.

Už jste vyzkoušely micelární vodu nebo stále odoláváte :) ? Máte něco od Biodermy, s čím jste spokojené?


15 komentářů:

  1. Vyzkoušela, zamilovala :) Myslím, že se bez ní už neobejdu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě :D Já už se od ní taky nehnu :)

      Vymazat
  2. Taky jsem neodolala a růžovku vyzkoušela, je super! Používám jí ráno i večer. Od Biodermy dál používám i krém Hydrabio legere a na noc Hydrabio sérum. Teď testuju Hydrabio Peeling a je taky super .. jo a ještě mám Sensibio Eye - oční krém, se vším naprostá spokojenost! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jinak se vyplatí kupovat na stránkách Biodermy: http://www.bioderma-centrum.cz/akcni-bioderma/ tady teď vyjde 250ml na 250 Kč

      Vymazat
    2. Já si tam objednávám i parfémy a když už objednávám, kupuji toho většinou víc a to mě vyjde lépe :)

      Vymazat
    3. Ten oční krém mě také láká, nejspíš ho vyzkouším :)

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Tato voda je jednička, nejen u mně, ale i u kamarádek :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  5. tak já jsem asi divná :D. Mám ji taky, ale nějak mě nenadchla. Odličuje pěkně, to samozřejmě ano, ale že bych za ni musela dávat tolik,to ne... I když ji používám, stejně si potom obličej ješt vyčistím nějakým gelem, takže mi stačí i obyčejné odličovadlo :). Navíc nedávno mě hodně zklamala, nedokázala mi odlíčit voděodolnou řasenku :(. To jsem koukala jako puk.

    OdpovědětVymazat
  6. od biodermy mam krém na suchou pokožku a jsem nadmíru spokojená! ))

    OdpovědětVymazat
  7. Já tuhle micerálku prostě miluju!!!! A tahám jí fakt všude :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek!:D
    Mám ji taky a je naprosto úžasná!
    V lékárně Vital ji maj 1000ml za 549kč.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...