čtvrtek 31. května 2012

Loreal Expert - Intense Repair

Tak po dlouhé době jsem přešla z mých oblíbených šamponů Lush na ty klasické. Neodolala jsem akci na eshopu www.mameradivlasy.cz a objednala si šampon Loreal Intense Repair.
Šampon je určený pro suché a citlivé vlasy, pro jejich restrukturalizaci a ochranu vlasového vlákna. Já ho používám asi tak 14 dnů a je vážně super. Vlasy mám po něm lesklé a uhlazené. Nemusím používat ani kondicionér, šampon je velmi výživný. Vlasy se mi i mnohem lépe žehlí a to já vážně oceňuji, protože si vlasy žehlím každý den a teď mi to jde rychleji. Co ještě musím zmínit, tak je jeho vůně, která mě až překvapila, připomíná mi meloun a ten já neprosto zbožňuji :)
Za 500 ml šamponu jsem zaplatila 199 Kč. Takže až narazím na jejich stránkách na nějakou akci budu určitě objednávat. Vážně mě tato řada překvapila a doufám, že budou v akci nějaké masky a kondicionéry, abych si mohla, co nejdříve doplnit sérii :)

Momentálně je to můj nejoblíbenější šampon a jaký je ten Váš NEJ ???


Jinak se velmi těším na zítřek, jdeme oslavit se synovcem Den dětí a jdu si vyzvednout balíček z Lush. Využila jsem na poslední chvíli akce poštovné zdarma. Objednávaly jste také? :)


Mějte se moc hezky, Zuzka




3 komentáře:

  1. Zní to výborně, skvělá recenze. Můj vlasový favorit je teď aktuálně bergamotový Loccitane ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Tvůj komentář mě velmi potěšil :) Jinak Loccitane mě dlouho láká, tak už budu muset okouknout :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...