sobota 3. března 2012

Moje oblíbená kosmetika - PLEŤ (2.část)

Tak dneska Vám chci ukázat moje nejoblíbenější masky na pleť.
Vyzkoušela jsem jich mnoho od různých značek, ale opět jsem zakotvila u Lush. Jejich masky jsou opravdu skvělé a já jsem moc spokojená. Masky jsou čerstvé a nemají dlouhou trvanlivost, tak aby mi vydržely, co nejdéle, uchovávám je v lednici důkladně zavřené. V létě se mi stalo, když jsem jí měla jen tak na mém kosmetickém stolku, že mi maska zplesnivněla a tak jsem měla po 14 dnech po srandě. Teď už si to hlídám a pečlivě uchovávám.
Moje nejoblíbenější maska je OATIFIX u nás pod názvem Banánmix. Tato maska se doporučuje na suchou a citlivou pleť, ale mé smíšené pleti dělá velmi dobře. Voní naprosto božsky, jsou v ní namleté vločky a mandle. Je opravdu vyživující a proto když potřebujete dostat do pleti ,,trochu života" sáhněte určitě po této. Z mých všech vyzkoušených masek se mi nanáší nejlépe, oproti třeba masce Cupcake, která je naprosto šíleně tuhá, tahle je jako máslo, na tváři se pěkně rozpouští. Po použití je pleť vyživená, hebká, sjednocuje pleť a úplně mi jí rozzáří, je vážně skvělá, na této masce nemůžu najít nic negativního.
I chuť je skvělá, přiznám se, že jsem jednou ochutnala :D :D





Další maskou, které mě zaujala THE SACRED TRUTH u nás pod názvem Svatá pravda. Tuto masku jsem dostala jako dárek k nákupu. Je určená proti stárnutí pleti. Pokud tuto masku chci použít, musím jí vytáhnout z lednice alespoň 10 minut předem, jinak je nepoužitelná. Je tuhá a špatně se mi nanáší.
I když má pomáhat stárnoucí pleti, tak mě pomáhá na pupínky, zvláštní co? :)
Vůně mě moc neuchvátila, trochu mi připomíná ovoce, ale něco mi to tam kazí.
Každopádně ji mám ráda, když nemám MASK OF MAGNAMINTY, tak tahle také dokáže skvěle vyčistit pleť.




No a do třetice tu máme již legendární masku - MASK OF MAGNAMINTY. Myslím, že o této masce bylo napsáno už mnoho. A ANO i u mě patří k mým oblíbeným.
Je to takové zelené blátíčko určené na důkladné, hloubkové čištění pleti. Po použití jsou černé tečky pryč a pleť je po ní vážně skvělá, doporučuji používat alespoň 2x týdně.
Nejvíce jí používám v létě, když jí vyndám z lednice, krásně chladí a její mátová vůně Vás krásně osvěží. Takže pokud potřebujete velkou očistu obličeje, určitě ji vyzkoušejte :)
Já jí také velmi často používám jako peeling.




Dále jsem vyzkoušela masku Cupcake a Catastrophe Cosmetic. Ani jedna z těchto dvou masek mě neuchvátila, vůně byly příjemné, ale učinky téměž žádné. U masky Cupcake je opravdu šílené nanášení, nevím jestli mi nějak v lednici neumrzla, ale byla strašně tuhá a z obličeje mi odpadávala.
Po Catastrophe Cosmetic jsem po umytí měla tak napnutou pokožku, že to bylo k neuvěření. Byla jsem jak na skřipci :D Takže tyto za mě NE.

V nejbližší době se chystám vyzkoušet Zelinku. Nemáte někdo vyzkoušeno, jaká je?
Zkoušeli jste nějakou masku od Lush?


Mějte se krásně a zapojte se do mé giveaway zde: giveaway, papa Z.

6 komentářů:

  1. Já jsem doma ještě žádnou masku Lush neměla a vůbec výrobek od Lush žádný nevlastním.. budu s tím už muset něco udělat :)

    www.gabyy-sweet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluju MoM, jinou jsem teda nezkoušela,ale tahle je báječná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem po všech úžasných recenzích toužila vyzkoušet MoM, rovnou jsem zakoupila ten větší kelímek, který je cenově výhodnější, ale bohužel jsem ho nestihla vypotřebovat a skoro polovina masky se mi zkazila a já jí musela vyhodit :( Příště koupím jen ten menší nebo se musím s někým podělit a samozřejmě, jak říkáš, do ledničky... To mě taky předtím nenapadlo :/

    Jinou masku od Lush jsem nezkoušela, říkám si, že čerstvou masku si může člověk udělat i doma, což už nějakou dobu úspěšně praktikuji :) Na vyčištění je super droždí a mleté ovesné vločky a na výživu miluju avokádo, podmáslí, banán a med... Míchám to různě jak mě napadne a co mám zrovna po ruce, někdy je to docela sranda, ale účel to splní ;)

    S těmi čerstvými maskami od Lush mě právě štve, že u nás nedostaneš tak jako všude jinde za pět prázdných kelímků masku zdarma... Je to škoda :(

    A jinak mám ráda i takové ty pytlíčkové masky z drogerie, od Balea, Garnier, Nivea... Za pár korun, různé účinky :)

    Díky za článek Zuzi, už se těším na pokračování ;) Kamča

    OdpovědětVymazat
  4. Lush je má oblíbená kosmetika. Masky, až na MoM, která mi naprosto nevyhovovala, jsou skvělý. Hlavně čokoládováááá ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. ja mam od lush peeling ocean scrub, cisti mi cierne bodky, aj ked uz nie tak ako na zaciatku a tea tree mam uz druhykrat a zacina sa mi vazne pacit, aj ked som spociatku z neho mala zmiesane pocity..

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. miluji snad vše od LUSH :-)
    http://dydysdiary.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...