pátek 10. února 2012

Recenze na šampuky Lush

Tak dnes Vám přináším recenzi na šampuky Lush.
Celkem jsem vyzkoušela 5 šampůků - New, Godiva, Seanik, Karma Komba, Soak and Float.
Některé jsem si oblíbila a jiné vůbec.
Začínám podle oblíbenosti.

1. New - tento šampuk jsem si koupila už potřetí. Mám ho opravdu moc ráda. Obsahuje hřebíček, skořici, nové koření a kopřivu a voní opravdu silně. Pro mě je to vůně příjemná, ale vím, že někomu vonět nemusí.
Pracuje se s ním velmi pěkně, dobře pění, jediný problém je ta skořice, občas drhne vlasy, proto když se mi podaří, tak jí vydloubnu. Vlasy opravdu pěkně vyčistí a pokožku hlavy mám po umytí takovou čistou, osvěženou. Tento šampuk má být určený pro nadměrně padající vlasy a FUNGUJE ! Já ho používala jednu dobu při každém mytí a zlepšovalo se to. Patří k mým favoritům.


New

2. Godiva - šampuk 2v1, obsahuje v sobě patentovaný kondicionér. Pokud znáte sprchový gel Flying Fox, tak je to úplně stejná vůně. Silná jasmínová vůně, když píšu silná, tak SILNÁ :) Po tomto šampuku mi jako po jediném z mnou vyzkoušených, voní vlasy. To beru jako velké plus. Další výhodou je, že nemusím po umytí používat kondicionér, jelikož v šampuku už je obsažený. Takže je skvělý na cesty. Co mi na něm vadí, že se mi rychleji mastí vlasy a že mě po něm svědí hlava. Možná je to způsobeno tou silnou vůní. Každopádně hodnotím kladně, vlasy jsou po něm jemné a dobře se rozčesávají.


Godiva

3. Seanik - tento šampuk jsem používala nejvíce v létě a je to na něm vidět :D Zbyly mi už jen takové malé krátery :) Obsahuje japonskou řasu Nori a puchratku kadeřavou, které mají vlasy vyživit. 
S tou výživou si nejsem tolik jistá, ale na léto je jako stvořený. V létě se mi více mastí vlasy a mám je takové splihlé, proto jsem byla ráda, když jsem objevila Seanik. Tento tyrkysový šampuk voní jako moře, krásná svěží vůně. Vlasy mi udělá nadýchané, takové čisté, svěží, vlasy se po něm tolik nemastí, jediná nevýhoda tohoto šampuku je, že celkem vysušuje. Tudíž je nutností kondicionér.
Ale až budete potřebovat nějaký dobrý šampon na léto, tento doporučuji !

Seanik

4. Karma Komba - Karmu jsem dostala jako dárek, sama bych si jí nevybrala. Tento šampuk je takový normální, nic zajímavého na něm není. Vlasy mám po něm takové nijaké a vůní mi připomíná osvěžovač do záchodu. A takhle fakt vonět nechci :D Jediné co se mi na něm líbí, že je na šampuku malý kvítek heřmánku, to je hezké.


Karma Komba




5. Soak and Float - tento šampuk je určen proti lupům a na svědící pokožku. Na lupy netrpím, ale s tou svědící pokožkou mám občas problém, tudíž jsem ho chtěla vyzkoušet. Použila jsem jednou a už NIKDY více. Ta ,,vůně" se nedá vydržet. Tohle jsem nikdy necítila. Tudíž jako hodná přítelkyně jsem podarovala přítele, ten se na to dvakrát netvářil, ale šampuk používá, teď už má druhý kousek a je spokojený. Na lupy opravdu pomáhá, po třetím použití už o nich nevíte.
V mém žebříčku ho ale dávám na poslední místo, protože ten kdo necítil, neuvěří a i účinky jdou  stranou :D

Soak and Float


A jejich skvělé plechovky :)

8 komentářů:

  1. chtěla bych nějaký šampuk vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  2. nikdy jsem nevěřila že se tímhle opravdu daj umejt vlasy a že to dokonce pění! :) fajn recenze :)

    OdpovědětVymazat
  3. Najviac ma zaujal Seanik :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Ani jsem tu kosmetiku neznala, ale koukla jsem na jejich stránky a plno věcí vypadá dobře, nejen tyhle šampuky:-))

    http://anns-fashion-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Šampuk bych chtěla vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já žádný šampuk nevlastním, ale moc si přeju nějaký vyzkoušet :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Jak dlouho tak ten šampuk vydrží? Určitě vyzkouším, hlavně na mastný vlasy :)
    http://myweekday7.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za takový ucelený přehled. Do New určitě půjdu, ikdyž mám pocit, že jsem si teď objednala trochu jinej šampuk...jen si tak vzpomenout, co to bylo:-D

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...