úterý 28. února 2012

Moje oblíbená kosmetika - PLEŤ (1.část)

Tak dneska Vám chci představit mé nejoblíbenější výrobky na pleť.
Moje pleť je celkově mastnější, tváře suché a občas nějaké to akné. Pod makeup, na den, potřebuji lehčí péči a na noc se ráda promažu :) Všechny výrobky jsou důkladně vyzkoušené a jsem s nima naprosto spokojená. Každý máme jinou pleť a tak je dobré zkoušet. Dle mého je dobré  výrobky střídat, aby si pleť nezvykla na určitou péči, tak to alespoň vnímám já :)
Dnes začnu odličovátkama, v dalších částech budou krémy, masky a taková ta různá patlátka :)
Následně vlasy a tělová kosmetika.

                                                                                                                                 

A začneme odličovacím mlékem - BALEA - čistící pleťové mléko pro citlivou pleť.
S tímto jsem naprosto spokojená, vyzkoušela jsem toho opravdu mraky a tohle je můj favorit. Co je pro mě důležité je, že neštípe v očích. Je neparfémované, bez obsahu konzervačních látek a parabenů. Je velmi jemné a skvěle čistí. Poradí si i s voděodolnou řasenkou a tekutou linkou.
Mám už několikáté balení a za tu cenu (59 Kč) se to opravdu vyplatí.

Vždy po doličování použiji pleťovou vodu. V této ,,kategorii" mám hned několik oblíbenců.
Mým nejoblíbenějším je momentálně Loréal - Triple Active (jemná pleťová voda pro komfort pleti).
Myslela jsem si, že po Lush už nemůžu najít nic lepšího a už vůbec bych nečekala, že to najdu v drogerii. Tuto vodu jsem koupila z nouze, když mi docházela má oblíbená Tee Tree water.
Má strašně zvláštní konzistenci, není úplně tekutá. Připomíná mi hodně hodně hodně rozředěný gel. Po použití je pleť strašně jemná, čistá a osvěžená. Pokud hledáte jemnou čistící vodu, tuhle DOPORUČUJI,  hrozně mě překvapila a jsem z ní nadšená !!!

Na 2. místo se zařadila pleťová voda od LUSH - Tee Tree water.
Do té doby než jsem objevila Triple Active, byla mou NEJ. Momentálně jí používám při ranním odličování. Tak nějak mi ,,nastartuje" pleť, krásně mě osvěží.
Je také skvělá pupínky. Pokud se mi udělá nějaký ošklivý pupen, tohle je zachrána. Stačí určené místo potírat nebo tam chvíli nechat touto vodou napuštěný tamponék a po sundání uvidíte, jak se pupínek krásně zatáhne.  Tee Tre mi nepřipadá, že by byla tolik čistící a hydratační, ale určitě osvěží a pomůže na různé nedokonalosti.

Na 3. místo řadím Clinique - 2. krok pro smíšenou pleť.
V této vodě je strašně moc alkoholu a hodně mě vysušuje. Přesto jí mám ale ráda. Pomáhá mi na černé tečky na nose, je taková superčistící a matující! Nemůžu používat na celý obličej, ale nanáším jen na T-zónu. Jednou jsem s ní vyčistila celý obličej a pleť jsem měla napnutou a červenou, takže na celý obličej NE, ale mastnější místa je skvělá.

Tak a to jsou má oblíbená čistíka. A jaká jsou ta Vaše? Máte nějaký top výrobek?


Jinak nás je už přes 100, moc Vám děkuju. Dělá mi to strašnou radost a jsem ráda, že mě vůbec někdo čte :) A proto by jsme to měli oslavit nějakou pěknou GIVEAWAY, kterou vyhlásím zítra.


Ještě jednou VÁM VŠEM moc děkuji a zítra se přijďte určitě zapojit :)


Mějte se krásně, Zuza



Balea, Clinique, Lush, Loréal



13 komentářů:

  1. Po tom čistícím pleťovém mléku od Baley pokukuji už dlouho, tvoje recenze mě ještě víc popostrčila a asi si ho koupím.;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta pleťová voda Loreál je úplně skvělá věc, jednu dobu jsem na ní byla skoro závislá :-)

    OdpovědětVymazat
  3. tak Baleu si budu muset pořídit ;)

    http://gabyy-sweet.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Už nějakou dobu Tě mám mezi oblíbenými blogy :) Nejsem blogerka, je mi 30 :D Ale moc mě baví Tvoje články a tenhle "kosmetický seriál" je super nápad ;)
    Kdybych používala mléko a tonikum, tak bych Tvoje tipy určitě vyzkoušela... Já se odličuju většinou ve vaně nebo ve sprše a k tomu mi vyhovují kosmetická mýdla, syndety. Dlouhodobě jsem používala to od Clinique, ale teď jsem objevila v lékárně mycí kostku A-Derma s ovesným mlékem a ta je úplně super a podstatně levnější (něco přes stovku). Místo tonika používám Jarischův roztok z lékárny. Ale s tou vodičkou od Lorealu jsi mě docela nalákala, takže jí vyzkouším :) Jinak mám taky smíšenou pleť, teď v zimě možná sušší a citlivější. Kamča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj komentář mě strašně moc potěšil, děkuji :)
      Jinak děkuji za tipy, kostka s ovesným mlékem mě zaujala, budu muset trochu ,,zagůglovat" :)

      Vymazat
  5. Ten Loreál zní zajímavě.. :) to bych možná mohla vyzkoušet :) Jinak moc moc moc gratuluji ke čtenářům, určitě si to zasloužíš! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuju za milý komentář, jsi moc hodná :)

      Vymazat
  6. Třeba tady je docela obsáhlé hodnocení toho mýdla: http://www.nejlepsiceny.cz/tema/a-derma-mydlo.html
    Sice tam píšou, že je na suchou pleť, ale na obličej není nikdy nic dost šetrné, takže u mýdla mi nedělá problém, že není přímo na můj typ pleti, naopak :) Při koupeli na rychlé odlíčení je fakt super ;)
    A jak jsem psala, že určitě vyzkouším tu pleťovku od Loreal, tak to není poprvé, co jsi mě inspirovala... Stala jsem se díky Tvému článku závislačkou na mixit vločkách :D A objevila díky Tobě kosmetiku Catrice, kterou jsem do té doby v drogerce nějak míjela... Koupila jsem si tu bázi pod make-up a je fakt úžasná, takže díky za super tipy ;) Kamča

    OdpovědětVymazat
  7. Největší dojem na mě dělá to L'Oreal)

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujal mě teda ten L´Oreal :)) Věcem od Balea moc nevěřím, ikdyž ty masky za 19korun mají dobré :) Ještě o tom popřemýšlím :D

    OdpovědětVymazat
  9. po tvjí recenzi na Baleu jdu do ní :) za tu cenu to stojí vyzkoušet to :D

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za každý komentář :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...